Cele mai citite
 


Solicitările la ambulanţă au crescut cu 5%
luni, 11 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov s-a înregistrat o creştere a solicitărilor cu 5% din data de 7 iulie până azi, a declarat duminică, pentru AGERPRES, dr. Cristian Grasu.
El a precizat că în cursul zilei de duminică, de la ora 7,00 şi până la ora 13,30, au fost înregistrate cinci solicitări pentru persoane căzute în stradă şi 12 pentru lipotimii, iar în aşteptare se află încă 20 de solicitări.
Medicii atrag atenţia populaţiei ca, în aceste zile caniculare, să îşi ia măsuri de protecţie, să consume multe lichide, să facă mai multe duşuri, dar nu fierbinţi, să stea în casă în timpul prânzului, iar atunci când totuşi sunt nevoiţi să iasă afară să poate haine deschise la culoare, pălării şi umbreluţe şi să nu meargă prin soare. O atenţie specială trebuie să acorde persoanele în vârstă şi copii. AGERPRES/(A - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 1.242 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore, de luni de la ora 8,00 până marţi la ora 8,00, un număr de 1.242 de solicitări, dintre acestea 627 reprezentând cazuri grave şi foarte grave, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Bihor: Serviciul de Ambulanţă al Judeţului va avea un sistem de alertă în caz de catastrofe Managerul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă de bilanţ, că instituţia va implementa în ianuarie un sistem de alertare generală a angajaţilor, numit 'butonul roşu', folosit doar în situaţii de catastrofe sau calamităţi.
Peste 3.600 de solicitări la ambulanţă în regiunea Bucureşti-Ilfov între 31 decembrie şi 3 ianuarie Peste 3.600 de persoane au apelat la serviciul de ambulanţă în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, peste 2.000 de cazuri fiind urgenţe de cod roşu şi cod galben, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.
Ambulanţa Bucureşti-Ilfov a înregistrat 545 de solicitări de miercuri dimineaţă până după-amiază Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat miercuri, în intervalul 8,00 - 15,37, un număr de 545 de solicitări, dintre acestea 307 reprezentând urgenţe de cod galben şi cod roşu, a declarat pentru AGERPRES managerul instituţiei, Alis Grasu.
Ambulanţa Bucureşti-Ilfov a înregistrat 433 de solicitări până la ora 14,00 Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat marţi, până la ora 14,00, un număr de 433 de solicitări, dintre acestea 206 fiind urgenţe, a declarat pentru AGERPRES managerul instituţiei, Alis Grasu.