Cele mai citite
 


Au fost dezvăluite cauzele morţii lui Peter Falk (Columbo)
marţi, 12 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
De la moartea lui Peter Falk, impecabilul interpret al detectivului Columbo, nimeni n-a menţionat oficial adevăratele cauze ale decesului său. Bolnav de Alzheimer, cel care l-a jucat pe Columbo timp de 35 de ani n-a murit din cauza acestei boli, scrie publicaţia Voici.
Site-ul TMZ.com a intrat în posesia certificatului de deces al lui Peter Falk, emis de Departamentul de Sănătate Publică din Los Angeles. El a murit în urma unui stop cardiorespirator. Prin urmare, inima lui a încetat să bată. Stopul ar fi putut fi provocat de o pneumonie sau o altă boală, arată TMZ.com.

Plasat sub supraveghere de doi ani, Peter Falk îşi pierdea progresiv funcţiile motrice şi mentale. Soţia lui, Shera Falk, era îngrijorată că persoane rău intenţionate s-ar fi putut învârti în jurul lui, încheie Voici.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pneumonia la copii Pneumonia este un termen general care se refera la o infectie a plaminilor, putind fi cauzata de o varietate de microorganisme, inclusiv virusi, bacterii si paraziti .
Ce este Alzheimer? (lb.engl.) Alzheimer este o boala lenta, fatala si care afecteaza 1 din 10 persoane dupa varsta de 65 de ani. Din pacate, nimeni nu este imun la aceasta maladie. Boala apare si se instaleaza gradual pe masura ce doua tipuri de fragmente de proteina numite placi senile si respectiv degenerescente neurofibrilare...
Maladii mentale: Experimentele realizate pe animale sunt de multe ori neconcludente (studiu) Experimentele medicale prin care sunt testate pe animale diferite noi terapii pentru diferitele afecţiuni psihice sunt deseori neconcludente, oferind rezultate pozitive care nu se confirmă apoi în cazul oamenilor, conform unui studiu publicat marţi, transmite AFP.
Boala Alzheimer: Experimente promiţătoare pe peşti-zebră Paris, 29 apr /Aerpres/ - Profesorul francez Etienne-Emile Baulieu, care cercetează rolul unei proteine în creierul pacienţilor afectaţi de Alzheimer, a anunţat marţi că a reuşit să 'trateze' peşti-zebră prin modularea acestei proteine, făcând astfel să se întrevadă posibilitatea sintetizării unui medicament...
Screeningul pentru Alzheimer nu este necesar în absenţa simptomelor Screening-ul pentru boala Alzheimer nu este util pentru persoanele care nu prezintă simptome, susţine psihiatrul german Frank Jessen, subliniind că testele actuale nu pot prognoza apariţia acestei maladii pe baza parametrilor individuali de sănătate, scrie agenţia DPA.
Ronald Reagan ar fi avut Alzheimer încă de pe vremea când era preşedinte /memorii/ Washington, 15 ian /Agerpres/ - Fostul preşedinte american Ronald Reagan, care a fost diagnosticat cu maladia Alzheimer după cinci ani de la părăsirea Casei Albe, arăta semne ale bolii încă de pe vremea când se afla la cârma ţării, a afirmat unul dintre cei patru fii ai săi într-un nou volum de memorii...