Cele mai citite
 


Bihor: Universitatea din Oradea oferă peste 5.300 de locuri pentru ciclul de licenţă
marţi, 12 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Universitatea de stat din Oradea a început luni înscrierile pentru admiterea 2011, sesiunea iulie, ciclul de licenţă, pentru care s-au scos la concurs 5.324 de locuri, în cele 18 facultăţi pe care le deţine, din care 3.679 cu taxă şi 1.645 bugetate.
Potrivit unui comunicat al universităţii, la majoritatea facultăţilor admiterea constă într-un concurs de dosare, însă există şi facultăţi care organizează probe de concurs în perioada 25 - 28 iulie.
Absolvenţii de liceu care au promovat examenul de bacalaureat pot alege să dea admitere la următoarele facultăţi: Facultatea de Arhitectură, Facultatea de Arte Vizuale, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Energetică, Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei, Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică.
De asemenea, absolvenţii pot opta şi pentru Facultatea de Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale, Facultatea de Litere, Facultatea de Medicină şi Farmacie, Facultatea de Muzică, Facultatea de Protecţia Mediului, Facultatea de Ştiinţe, Facultatea de Ştiinţe Economice, Facultatea de Ştiinţe Juridice, Facultatea de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Facultatea de Teologie Ortodoxă "Episcop Dr. Vasile Coman" şi Facultatea de Textile şi Pielărie.
Candidaţii îşi pot depune dosarele în perioada 11 - 23 iulie la secretariatele facultăţilor şi departamentelor din cadrul Universităţii din Oradea, iar taxa de înscriere este de 150 de lei pentru cetăţenii români şi 150 de euro pentru străini, taxa pentru contestaţii, 150 de lei şi cea de înmatriculare, 80 de lei.
Conducerea Universităţii din Oradea mai informează că, în iulie, se fac înscrieri doar pentru licenţă, cei care vor să se înscrie la masterat şi doctorat o pot face din toamnă.
Rezultatele vor fi afişate între 25 - 30 iulie. Candidaţii interesaţi să urmeze cursuri la Universitatea Oradea pot găsi mai multe detalii despre concursul de admitere în Ghidul Admiterii postat pe www.uoradea.ro, butonul Admitere 2011. AGERPRES/(AS - Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Admitere pe locuri suplimentate la Facultatea de Medicină din Oradea Universitatea din Oradea a anunţat marţi că organizează o nouă sesiune de admitere la patru specializări ale Facultăţii de Medicină şi Farmacie.
Bihor: Zilele Medicale Orădene, la ediţia XXI Facultatea de Medicină şi Farmacie din Universitatea Oradea organizează, în perioada 19-25 noiembrie, cea de-a XXI-a ediţie a Zilelor Medicale Orădene, o amplă manifestare ştiinţifică cu participarea unui mare număr de specialişti, din ţară şi străinătate şi studenţi medicinişti.
Bihor: Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea, acreditată şi de încredere Toate specializările Facultăţii de Medicină şi Farmacie, din Universitatea Oradea, au obţinut calificativul 'încredere', sunt acreditate şi pot funcţiona la parametri normali, după ce Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) a decis să acrediteze şi specializarea Medicină...
Bihor: Transparenţă la examenul de admitere la FMF Oradea Decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie (FMF) din cadrul Universităţii Oradea, prof. dr. Gheorghe Bumbu, a invitat, în premieră, reprezentanţii presei la pregătirea examenului de admitere din acest an, pentru a asigura transparenţă maximă şi corectitudine la concurs.
Bihor: 20 de ani de existenţă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea a marcat miercuri două decenii existenţă, printr-o manifestare din cadrul Zilelor Medicale care au loc până pe 26 noiembrie.
Bihor: Universitatea Oradea are cu 6% mai puţine locuri bugetate pentru anul universitar 2012-2013 Universitatea Oradea a primit mai puţine locuri bugetate pentru anul universitar 2012-2013, decât în anul anterior, cifra de şcolarizare fiind de 1.523, comparativ cu 1.615, cât avea anul trecut, diferenţa fiind de aproape 6%, a declarat, joi, rectorul Universităţii Oradea, prof. univ. Constantin Bungău...