Cele mai citite
 


Carla Bruni-Sarkozy va lipsi de la sărbătorirea Zilei Naţionale a Franţei
marţi, 12 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Carla Bruni-Sarkozy nu va participa la ceremoniile organizate pe 14 iulie, Ziua Naţională a Franţei. Medicii i-au recomandat să-şi reducă drastic deplasările, informează Journal du Dimanche.
Absentă deja de la nunta prinţului Albert al II-lea de Monaco, Carla Bruni-Sarkozy nu se va arăta nici pe 14 iulie. Păcat, este de părere JDD, pentru că Ziua Naţională este o ocazie pentru francezi să afle veşti despre cei care conduc ţara sau, la scară mai mică, localitatea. Prin urmare, cei care sperau s-o vadă pe prima doamnă a Franţei de 14 iulie vor mai aştepta un an. Medicul i-a recomandat 'repaus total', soţia preşedintelui, însărcinată, trebuind să evite deplasările, adaugă JDD.

Carla Bruni-Sarkozy va rămâne la reşedinţa sa din Cap Negre (Var), unde preşedintele va merge de câte ori îi va permite programul.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Femeie însărcinată, infestată cu virusul HIV, găsită pe străzile sectorului 2 O femeie însărcinată şi infestată cu virusul HIV a fost găsită joi noapte de medicii serviciului de Ambulanţa Socială, la o razie organizată de Primăria sectorului 2, într-o casă ocupată abuziv.
O americancă însărcinată cu septupleţi i-a pierdut pe toţi, după ce a refuzat selecţia embrionilor Însărcinată cu septupleţi, Lindsay Justice a refuzat selecţia selectivă a embrionilor şi i-a pierdut pe toţi, la 21 de săptămâni de sarcină. Lindsay şi soţul ei, Steve Justice, au doi copii şi îşi mai doreau unul, aşa că femeia de 29 de ani a început să ia medicamente pentru fertilitate, relatează vineri...
Prima femeie însărcinată infectată cu virusul H7N9 din lume a dat naştere unui copil sănătos Prima femeie însărcinată infectată cu virusul gripei aviare H7N9 din lume a dat naştere unei fetiţe sănătoase miercuri după-amiază într-un spital din oraşul Zhenjiang, din provincia chineză Jiangsu, informează joi Xinhua.
Iaşi: Însărcinată în 37 de săptămâni la doar 13 ani Un echipaj al SMURD Iaşi s-a deplasat cu elicopterul până la Bârlad pentru a prelua o fată de 13 ani, însărcinată în 37 de săptămâni, a declarat miercuri pentru AGERPRES coordonatorul UPU-SMURD, conf.univ.dr. Diana Cimpoeşu.
Argeş: O femeie însărcinată se află sub supraveghere medicală după ce a intrat cu maşina într-o conductă de gaze O femeie de 28 de ani, însărcinată în luna a şaptea, a fost internată vineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat într-un gard, rupând şi o conductă de gaze.
Brăila: Femeie însărcinată adusă cu elicopterul MAI din Insula Mare a Brăilei O femeie însărcinată în nouă luni, care intrase în travaliu, a fost transportată la spital cu elicopterul MAI, joi după-amiază, din Insula Mare a Brăilei, izolată din cauza gheţii care s-a format pe Dunăre.