Cele mai citite
 


Explozii în Cipru: Grecia trimite militari şi poliţişti pentru a contribui la anchetă
marţi, 12 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Grecia a anunţat luni că va trimite în cursul zilei, în Cipru, militari şi poliţişti pentru a contribui la ancheta asupra exploziei unei încărcături de arme iraniene soldate cu 12 morţi în principala bază navală din sudul insulei, relatează AFP.
Acest personal 'specializat, care va include şi doi genişti ai poliţiei, se va deplasa pe insulă în cursul după-amiezii, la bordul unui avion C-27 al armatei', a precizat statul major grec într-un comunicat. Ofiţerii greci ar urma 'să contribuie la ancheta' privind cauzele exploziei care s-a soldat şi cu circa 30 de răniţi.

Armata greacă ţine pregătit un avion C-130 care poate oferi asistenţă medicală, în timp ce spitalele greceşti au fost puse la dispoziţia autorităţilor insulei.

'Problema este că explozia a fost atât de puternică încât mulţi au murit pe loc', a declarat ministrul grec al sănătăţii, Andreas Loverdos, după o convobire telefonică cu omologul său cipriot.

Deflagraţia s-a produs în cursul dimineţii la baza Evangelos Florakis, unde erau depozitate 98 de containere cu praf de puşcă confiscate în 2009 în estul Mediteranei de pe o navă provenind din Iran şi care se îndrepta spre Siria, notează AFP.AGERPRES/(Florin Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Asistenta medicală care s-a sinucis după farsa a doi redactori radio a lăsat o scrisoare de adio Jacintha Saldanha, asistenta medicală care a căzut pradă farsei a doi DJ australieni - aceştia au obţinut informaţii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton dându-se drept regina Angliei şi prinţul Charles - şi s-a sinucis din această cauză ar fi lăsat o scrisoare de adio.
Hunedoara: Asistentă medicală anchetată pentru uciderea propriului bebeluş O asistentă medicală de la spitalul din Petroşani este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru infracţiunea de omor calificat comis asupra unui membru de familie deoarece în noaptea de Anul Nou a născut o fetiţă care a murit după ce a fost aruncată într-un container...
Prahova: Asistentă medicală, decedată la locul de muncă; ea se afla acolo în afara programului Ploieşti, 21 oct/ Agerpres/- O femeie de 63 de ani care lucra ca asistentă medicală în cadrul Policlinicii Cina din municipiul Ploieşti a decedat, vineri, după ce i s-a făcut rău la locul de muncă, ea aflându-se acolo în afara programului.
Corlăţean: Voi propune primului ministru ca România să acorde asistenţă medicală cetăţenilor ucraineni Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a declarat sâmbătă că va propune în Guvern ca România să se implice în acordarea rapidă de asistenţă medicală de specialitate în spitalele româneşti cetăţenilor ucraineni răniţi, personal militar sau civil.
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.