Cele mai citite
 


Audit la Spitalul TBC Baia Mare
miercuri, 5 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Baia Mare, 5 aug /Agerpres/ - Noul director al Spitalului TBC Baia Mare, Sorina Pintea, este de părere că doar un audit realizat de specialişti va lămuri situaţia instituţiei medicale.

Pintea a declarat, miercuri, că auditul intern va lămuri situaţia secţiilor medicale, a secţiei administrative şi a celor conexe.

"Auditul vizează toate sectoarele, pornind de la cel medical până la securitatea clădirii, resurse umane şi imaginea publică a instituţiei. În luna septembrie, fiecare angajat urmează să fie evaluat în funcţie de performanţe, acordându-i-se o majorare de salariu. O mare parte din bugetul spitalului se bazează pe serviciile medicale prestate, aşadar luăm în considerare valoarea implicaţiei profesionale a fiecărui medic şi angajat auxiliar", a afirmat Sorina Pintea.

Potrivit directorului Spitalului TBC Baia Mare, auditul va fi în măsură să lămurească personalul medical asupra necesităţilor interne.

În altă ordine de idei, noul director al unităţii medicale a menţionat că după venirea la Spitalul TBC Baia Mare a reuşit să amenajeze parcul din incintă, destinat bolnavilor internaţi, acesta fiind singurul loc de relaxare a pacienţilor.

Sorina Pintea a fost, până de curând, director economic al Direcţiei Silvice Baia Mare. Ea a fost numită director al Spitalului TBC Baia Mare de Ministerul Sănătăţii, după ce în luna mai a izbucnit un conflict între fostul director şi medicii din spital. AGERPRES/ (Leontin Cupar)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Spitalul TBC are nevoie, până la sfârşitul acestui an, de 2 milioane lei pentru a funcţiona Spitalul TBC - Pneumoftiziologie din Baia Mare mai are nevoie de aproximativ 2 milioane de lei pentru a putea funcţiona în condiţii optime până la sfârşitul acestui an.
Brăila: Spitalul TBC trebuie să se mute în cel mult cinci ani într-o altă clădire Spitalul TBC din Brăila trebuie să se mute în cel mult cinci ani într-o altă clădire, deoarece proprietarul clădirii în care funcţionează unitatea, respectiv Institutul Religios al Bisericii Catolice, care a revendicat şi câştigat în instanţă imobilul, nu fost de acord cu schimbul de imobile propus de...
Dâmboviţa: Dispensarul TBC al Spitalului Judeţean Târgovişte, inaugurat după lucrări de reabilitare Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Judeţean Târgovişte a fost inaugurat, joi, după lucrări de reparaţii capitale în valoare de 1,9 milioane de lei.
Suceava: Secţia TBC a Spitalului Fălticeni reabilitată cu bani de la primărie Secţia TBC a Spitalului Municipal Fălticeni a fost reabilitată şi modernizată, valoarea investiţiei ridicându-se la 61.000 lei, a declarat, luni, managerul unităţii spitaliceşti, Mircea Lupu.
Gorj: Spitalul TBC Dobriţa are datorii de peste 1,5 milioane lei Spitalul de Pneumoftiziologie Dobriţa se află în impas financiar, având datorii de peste 1,5 milioane lei, acestea acumulându-se pe o perioadă de câţiva ani, a declarat, joi, managerul unităţii, Tiberiu Tătaru.
Vâlcea: Focar de TBC, monitorizat de DSP după decesul unei tinere de 22 de ani Un focar de TBC din municipiul Drăgăşani este în prezent monitorizat de DSP Vâlcea, după ce un tânără de 22 de ani a decedat din cauza acestei maladii, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Luminiţa Apostoloescu.