Cele mai citite
 


Olt: Disponibilizări la Serviciul Judeţean de Ambulanţă; circa 50 de angajaţi vor pleca până în august
marţi, 12 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 50 de angajaţi din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt vor fi disponibilizaţi până la începutul lunii august, primii urmând să fie angajaţii cu contracte pe durată determinată.
Şeful SJA Olt, Laurenţiu Moisiu, a declarat, luni, pentru Agerpres, că disponibilizările se fac în urma unor negocieri cu sindicatul din instituţie şi nu va fi afectat numărul de echipaje de pe ambulanţă. În prezent sunt 24 se salariaţi cu contracte pe perioadă determinată şi ei vor fi primii vizaţi de concedieri. Vor fi reduse atât din posturile de îngrijitori, mecanici dar şi posturile de asistente, medici şi şoferi.
Moisiu a explicat faptul că a fost modificat modul de finanţare a instituţiei şi acum fondurile nu mai ajung pentru plata tuturor salariilor, bugetul fiind mai mic cu 250.000 lei lunar faţă de cât ar fi nevoie pentru păstrarea numărului actual de salariaţi ai Ambulanţei. "Mâine (n.r. marţi) va fi o nouă rundă de negocieri cu sindicatele şi abia ulterior vom putea spune exact ce posturi şi câţi salariaţi vor rămâne fără loc de muncă. Este cert însă că nu sunt fonduri pentru păstrarea numărului actual de angajaţi şi că vor pleca în jur de 50 de persoane. Numărul de echipaje de Ambulanţă va rămâne acelaşi, nu va fi afectat, chiar dacă se va reduce personalul SJA Olt", a conchis Laurenţiu Moisiu. AGERPRES/(As, Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut începând de luni Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt a crescut în ultimele 24 de ore cu 20 de cazuri, potrivit directorului medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a rămas fără 60 de angajaţi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea a rămas fără 60 de angajaţi din cauza reducerii bugetului unităţii, iar societăţile private din judeţ anunţă pentru luna următoare noi disponibilizări.
Tulcea: Disponibilizări la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi alte instituţii publice Un număr de 65 din cei circa 240 de angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea vor fi disponibilizaţi începând de luna viitoare, fără a putea primi plăţi compensatorii, şi alte instituţii ale statului anunţând deja disponibilizări.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Olt: Centrele de permanenţă din judeţ vor primi câte o ambulanţă Centrele de permanenţă din judeţul Olt vor primi câte o ambulanţă până la sfârşitul acestui an, a declarat luni, pentru AGERPRES, şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, Victoriţa Diaconescu.