Cele mai citite
 


Peste o mie de solicitări la Ambulanţă în Bucureşti şi Ilfov
marţi, 12 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste o mie de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov, dintre care 599 de urgenţe, de duminică, ora 7.00, până luni, ora 7.00, a declarat pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu managerul instituţiei.
Dintre aceste solicitări, 15 au fost pentru persoane căzute în stradă, 128 pentru sincope şi lipotimii, a menţionat dr. Grasu.
Potrivit acesteia, numărul de astfel de solicitări este mai mic faţă de acum doi - trei ani.
Managerul ambulanţei atrage atenţia asupra faptului că cetăţenii trebuie să se protejeze în aceste zile, având în vedere şi nivelul ridicat al radiaţiilor.
"Este indicat să nu umblăm prin soare în intervalul 11,00 - 18,00. Dacă nu este posibil, trebuie luate măsuri de protecţie, să purtăm îmbrăcăminte de culoare deschisă, amplă, care acoperă mâinile şi picioarele, pălării sau umbrele, ochelari de soare, să consumăm cât mai multe lichide, fructe, legume, să nu consumăm băuturi excitante, grăsimi, dulciuri. O atenţie sporită trebuie să aibă bolnavii cronici, bătrânii, copiii. Este indicat să facem mai multe duşuri la temperatura corpului, iar aerul condiţionat că nu fie mai jos de 5 grade faţă de temperatura de afară", a precizat dr. Alis Grasu. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Alis Grasu: Peste 1.500 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Un număr de 1.537 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de miercuri dimineaţă de la ora 8,00 până joi dimineaţă la aceeaşi oră, a declarat, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: 1.454 de solicitări la Ambulanţă în ultima perioadă Un număr de 1.454 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de joi de la ora 8,00 până vineri la ora 10,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Peste 3.600 de solicitări la ambulanţă în regiunea Bucureşti-Ilfov între 31 decembrie şi 3 ianuarie Peste 3.600 de persoane au apelat la serviciul de ambulanţă în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, peste 2.000 de cazuri fiind urgenţe de cod roşu şi cod galben, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Peste 3.000 de solicitări la Ambulanţă de luni până miercuri Peste 3.000 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au solicitat Serviciul de Ambulanţă de luni dimineaţă de la ora 8,00, până miercuri la ora 14,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, dr. Alis Grasu.
Peste 400 de solicitări înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov Peste 400 de solicitări au fost înregistrate, luni, la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti- Ilfov, dintre acestea 225 fiind urgenţe.
Aproape 600 de solicitări la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov La Serviciul de Ambulanţă al municipiului Bucureşti - Ilfov au fost înregistrate luni 560 de solicitări, în intervalul orar 7,00 - 15,00, cu 8,76% mai mult decât săptămâna trecută, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.