Cele mai citite
 


Secţiile de obstetrică şi neonatologie din Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, în reabilitare
marţi, 12 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a semnat contractul cu consorţiul câştigător pentru modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, astfel încât acestea să se ridice la nivelul cerinţelor actuale şi al normelor europene.
Potrivit unui comunicat remis presei luni de MS, suprafaţa care va fi reabilitată este de 6.037 mp iar durata contractului este de nouă luni.
Vor fi realizate lucrări de arhitectură, instalaţii sanitare, instalaţii electrice curenţi tari, instalaţii electrice curenţi slabi (sonorizare, voce date, apelare asistentă, ceasoficare, TVCI, incendiu), instalaţii termice, instalaţii ventilare şi climatizare, instalaţii de gaze medicale pentru oxigen, aer comprimat sau vid, precum şi echipamente tehnologice aferente instalaţiilor interioare.
Valoarea totală a contractului este de 16,563,362.50 lei (TVA 24%) şi se realizează în cadrul Proiectului privind reforma sectorului sanitar - faza a doua, cu finanţare de la bugetul de stat, printr-un credit de la Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii.
Lucrările de reabilitare sunt estimate să înceapă în această lună şi să se finalizeze în primăvara anului 2012. AGERPRES /(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie intră în reabilitare Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie din Brăila intră în reabilitare şi modernizare începând de săptămâna viitoare, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Cluj: 3,5 milioane euro pentru modernizare secţiilor de obstetrică şi neonatologie de la Spitalul Judeţean Reabilitarea secţiilor de obstetrică - ginecologie şi neonatologie de la Spitalul Clinic Judeţean Cluj face parte dintr-un proiect de anvergură, în valoare de peste 3,5 milioane de euro, care beneficiază de o finanţare de la Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii, a declarat, vineri, pentru...
Bihor: Lucrări de modernizare la Maternitatea din Oradea şi la Spitalul Judeţean Clinica de Obstetrică Ginecologie din Oradea va fi amenajată la standarde europene, prin Proiectul de Reformă a Sectorului Sanitar APL 2 Componenta 1 - Asistenţă medicală maternă şi neonatală, finanţat din acordurile de împrumut cu Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BIRD) şi cu...
Suceava: Maternitatea Rădăuţi modernizată cu bani de la Banca Mondială şi BEI Secţiile de obstetrică şi neonatologie de la Spitalul Municipal Rădăuţi vor fi reabilitate printr-un program al Ministerului Sănătăţii şi Băncii Mondiale, astfel încât să se ridice la nivelul cerinţelor actuale şi normelor europene.
Investiţie de aproximativ 15 milioane de lei la Secţia de Obstetrică Ginecologie a SCJU Târgu Mureş Conducerea spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că lucrările de modernizare şi de extindere a Clinicii de Obstetrică ginecologie, în valoare de 15 milioane de lei, sunt aproape finalizate, urmând ca acestea să fie predate până la sfârşitul...
Braşov: Investiţii de peste 23 de milioane de lei la Maternitatea din Braşov Corpul vechi al Maternităţii din Braşov va fi modernizat printr-o investiţie în valoare de 23,3 milioane de lei, bani alocaţi de Guvern, dintr-un împrumut de la Banca Europeană de Investiţii (BEI).