Cele mai citite
 


Tulcea: Au murit într-un canal de irigaţii
marţi, 12 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi bărbaţi au murit luni după-amiază după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de pe un dig şi a căzut într-un canal de irigaţii din apropiere de oraşul tulcean Babadag.
Cei doi bărbaţi, cu vârste de aproximativ 45 şi 50 de ani, potrivit medicului Dumitru Vâlcu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, se aflau într-un autoturism Dacia şi se pare că se întorceau de la pescuit.
"Am încercat, timp de aproape 30 de minute, să-i resuscităm, însă nu s-a putut face nimic", a afirmat, pentru AGERPRES, Dumitru Vâlcu.
În prezent, lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Delta" încearcă să scoată din lac maşina în care se aflau cele două persoane.
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a demarat cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul. AGERPRES/(AS - Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă are nevoie de un buget anual de peste 13,6 milioane de lei Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea are nevoie în acest an de un buget de peste 13 milioane de lei, începând de luna viitoare sumele necesare acestei instituţii publice urmând să fie asigurate de Ministerul Sănătăţii.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, verificat de Ministerul Sănătăţii Ministerul Sănătăţii a verificat recent modul în care conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea respectă legislaţia în vigoare privind funcţionarea şi modul în care se fac achiziţiile publice, după ce sindicatele din instituţia publică au sesizat mai multe nereguli.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Tulcea: Autorităţile sanitare au scos la concurs opt posturi de medici Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) din Tulcea au scos la concurs câte patru posturi de medici, concursurile pentru ocuparea acestora urmând să aibă loc la sfârşitul săptămânii.