Cele mai citite
 


"04 - 11 August 2011 - Seminarii de informare a managerilor de spitale privind cerintele de acreditare CONAS si elaborarea procedurilor de control managerial intern (OMFP 946/2005) in cadrul unitatilor medicale spitalicesti.
marţi, 12 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Anderssen Consulting va organiza in perioada 04-11.08.2011( Galati si Bucuresti) doua seminarii de informare privind cerintele generale de acreditare CONAS si elaborarea procedurilor de control managerial intern (OMFP 946/2005 actualizat) in cadrul spitalelor din Romania.

Prin Ordinul 972 din 28 iunie 2010, Ministrul Sanatatii a aprobat procedurile, standardele si metodologia de acreditare a spitalelor, urmand ca prin evaluare externa si independenta, realizata de evaluatorii Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, sa se incadreze unitatile spitalicesti in normele de acreditare. Potrivit acestui Ordin, acreditarea priveste spitalul ca pe o organizatie complexa, iar analiza este globala si descrie functionarea institutiei prin modul in care aceasta este conforma sau se apropie de standardele de calitate prestabilite.
 
Deasemenea, consultantii Anderssen Consulting vin in sprijinul entitatile publice din Romania care au obligatia de a implementa Sistemului de control managerial, in conformitate cu:
 
- OMFP nr. 946/2005 pentru aprobarea Codului controlului intern, cuprinzând standardele de management si control intern la entitatile publice si pentru dezvoltarea sistemelor de control managerial, M. Of. nr. 675/2005,
 
- OMFPnr. 1389/2006 de modificare !i completare a OMFPnr. 946/2005, pentru aprobarea Codului controlului intern, cuprinzând standardele de management/control intern la entitatile publice si pentru dezvoltarea sistemelor de control managerial, M. Of. nr. 771/2006.
 
Beneficiari: manageri, directori medicali, directori administrativi, directori economici din unitati medicale spitalicesti
 
Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:
Coordonator programe: Dorian Iancu, Account Manager
Mobil: 0748.110420
 
***********************************
Despre Anderssen Consulting
“Consultanta Anderssen Consulting.
Adica NEVOILE Dvs plus VALOAREA noastra adaugata.”
Companie de consultanta in management, unul din liderii regionali in domeniul consultanta de management , birouri – Iasi, Bacau, Bucuresti, Brasov si Constanta,” peste 700 clienti “multumiti” , din care peste 80 de unitati medicale spitalicesti si clinici private, va oferim solutii cu impact real in consultanta ISO, certificare ISO, consultanta de management, consultanta institutii publice, consultanta acreditare spitale, consultanta CONAS, consultanta OMFP 946/2005 (proceduri control managerial intern), consultanta OMFP 1649/2011, consultanta ISO13508:2006 – linii directoare pentru implementarea unui sistem al calitatii in institutiile de sanatate., cursuri management , consultanta fonduri europene, securitatea informatiei, managementul riscurilor, management mediului, management sanatate si securitate ocupationale, managementul sigurantei alimentului, responsabilitate sociala.
 
Te asteptam la oricare din sediile noastre din tara pentru mai multe informatii oferite de consultantii nostri!
Vino si tu si alatura-te clubului “Anderssen Consulting”!
 


 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Program educaţional despre conştientizarea impactului bolii artrozice asupra calităţii vieţii pacienţilor, desfăşurat în 16 oraşe Programul educaţional ''10 pentru mişcare'', adresat medicilor de familie, care are ca obiectiv creşterea gradului de conştientizare a impactului bolii artrozice asupra calităţii vieţii pacienţilor din România, a fost lansat în cadrul platformei ''Împreună pentru viaţă''.
ŞTIRILE SERII DIN JUDEŢE - 6 SEPTEMBRIE * Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş se pregăteşte să depună documentaţia la Agenţia Naţională de Transplant pentru autorizarea începerii transplantului hepatic, renal şi de pancreas şi că ar...
Braşov: Doi studenţi vor alerga 700 de km în 'Campania contra cancer' Doi studenţi, unul la Cluj-Napoca, celălalt la Iaşi, vor alerga 700 de kilometri în şapte zile, acţiunea lor fiind menită să strângă fonduri pentru copiii bolnavi de cancer.
Cluj: Ministrul Sănătăţii a anunţat lansarea, săptămâna viitoare, a planului integrat naţional comprehensiv de control al cancerului Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a anunţat, sâmbătă, la Cluj, că va lansa, săptămâna viitoare, planul integrat naţional comprehensiv de control al cancerului. La acest eveniment va participa şi prim-ministrul Dacian Cioloş şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate a Comisiei Europene.
Bacău: Intervenţii chirurgicale complexe efectuate de specialişti din 6 ţări cu prilejul Zilelor Spitalului din Moineşti Un număr de 15 bolnavi din judeţele Bacău, Vrancea, Neamţ şi Sibiu, având o patologie gravă, vor fi operaţi până sâmbătă în cele şase săli specializate ale Spitalului de Urgenţă din Moineşti, de echipe coordonate de cunoscuţi chirurgi din România, Franţa, Turcia, Israel, SUA şi Republica Moldova.