Cele mai citite
 


Specialisti din Israel sprijina Oncologia Pediatrica din Romania
marţi, 12 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie, Oncologie
 

 

 

 

 

Oncologia pediatrica a ramas un domeniu medical care se volatizeaza pe an ce trece si ajunge sa existe doar scriptic in nomenclatorul serviciilor din spitalele romanesti.

 

In Romania lipsa specialistilor pe oncologia pediatrica reprezinta principala  problema pentru micutii afectati de cancer. Lista specialistilor romani pe acest domeniu medical este foarte scurta, iar specializarea doctorilor nu se mai face de ani de zile.

Oncologii specialisti pentru adulti ofera servicii limitate pentru copii si lucreaza destul de anevoios cu acestia.
Toate aceste elemente converg catre statistici care plaseaza tara noastra pe ultimele locuri in Europa, iar sansele reale ale copiilor pentru a primi un diagnostic si tratament eficient sunt limitate.
 
Incepand cu 28 iulie 2011 in Romania specialisti internationali au acceptat sa  vina la noi in tara pentru a oferi servicii specializate de diagnostic si tratament pe oncologia pediatrica.
Astfel, Prof. Dr. Nili Peylan-Ramu din Israel, specialist in oncologia pediatrica, a acceptat sa vina o data pe luna la Clinica OncoFort din capitala pentru a oferi solutii medicale dedicate copiilor bolnavi de cancer.
Dr-ul Nili Peylan completeaza lista consultatiilor de “first si second opinion” pe oncologia medicala, inceputa in 2010 de renumitii doctori din Austria, Prof. Dr. Christoph Zielinski si Prof. Dr. Thomas Brodowicz. Peste 150 de pacienti acceseaza lunar serviciile medicilor straini, scutind astfel cheltuielile suplimentare cu transportul si cazarea in strainatate.
 
Experienta profesorului Nili Peylan este una remarcabila, fiind implicat timp de 30 de ani in proiecte de cercetare in SUA si Israel, totodata a reusit sa coordoneze organizatii mondiale in oncologia pediatrica iar ca medic a activat in cele mai renumite spitale din lume.
 
“Fiecare parinte trebuie sa cunoasca pentru propriul copil toate alternativele terapeutice existente in tara si strainatate. De multe ori se apeleaza la tratamente mai putin eficiente iar cand familia ajunge in strainatate constata ca este mult prea tarziu. Un diagnostic corect si oferit la timp poate oferi premizele pentru vindecare in majoritatea cazurilor de cancer” afirma Prof. Dr. Nili Peylan-Ramu, specialist oncologie pediatrica.
 
OncoFort este Primul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului din Romania care ofera servicii complete de oncologie medicala, radioterapie performanta si chimioterapie.
Programari si consiliere online:
Centrul OncoFort - Sediul Central
Str. Traian Popovici (fosta Unitatii), nr. 79-91, sector 3, Bucuresti
www.oncofort.ro  ; www.gralmedical.ro sau la call center: 021-323.00.00 (02)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Specialişti din străinătate în oncologie pediatrică vor consulta în România Începând cu iulie 2011 specialişti din străinătate au acceptat să vină în România, pentru a oferi servicii specializate de diagnostic şi tratament pe oncologia pediatrică.
Cancerul trebuie diagnosticat din timp Centrul OncoFort din Romania ofera 3 servicii de baza pacientilor cu afectiuni oncologice: consult de specialitate international, chimioterapie si radioterapie. Incepand cu luna august 2010 primele 2 servicii sunt disponibile pacientilor din intreaga tara. Din aceasta toamna, specialistii din Romania...
Primul Centru privat de excelenţă în tratarea cancerului din România Primul Centru Privat de Excelenţă în Tratarea Cancerului din România - OncoFort - va fi lansat, în luna august, în România şi va reuni în premieră radioterapie, chimioterapie şi consult de specialitate internaţional,anunţă, printr-un comunicat remis marţi AGERPRES, Gral medical.
Gral Medical – va deschide in luna august 2010 primul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului din Romania In luna august 2010 operatorul de servicii medicale Gral Medical anunta lansarea Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului – OncoFort, centru ce va asigura infrastructura Spitalului Privat.
INTERVIU Patriciu Achimaş-Cadariu (IOCN): Cancerul poate fi vindecat, dar trebuie programe de depistare La 38 de ani, după specializări în ţară şi străinătate, Patriciu Achimaş-Cadariu conduce de doi ani Institutul Oncologic 'Prof. Dr. Ion Chiricuţă' din Cluj-Napoca (IOCN), una dintre cele mai performante instituţii de profil din România şi din Europa. El vorbeşte, în interviul acordat AGERPRES, despre...
În România funcţionează primul centru oncologic urmând modelul Austriac Centrul OncoFort împlineşte 5 luni de la lansare, iar bilanţul este unul remarcabil, având în vedere că primul pacient român a urmat prima şedinţă de radioterapie pe data de 22 noiembrie 2010. Peste 500 de pacienţi au primit un diagnostic de la medicii oncologi austrieci şi totodata un plan de tratament...