Cele mai citite
 


Buzău: Subsolurile de la Spitalul CFR şi un hotel, afectate de o ploaie torenţială
miercuri, 13 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Subsolurile Spitalului CFR şi hotelului B90, precum şi peste 30 de locuinţe din cartierele Mihai Viteazul şi Dorobanţi din municipiul Buzău au fost afectate luni seară de o ploaie torenţială care a durat aproximativ 20 de minute.
Un copac din faţa Tribunalului Buzău s-a prăbuşit.
"A plouat foarte puternic. În decurs de 10 minute am primit 30 de apeluri pentru intervenţii, am fost nevoiţi să chemăm personalul de acasă ca să facem faţă situaţiei create", a declarat, pentru AGERPRES, lt. col. Dan Manciulea, adjunctul şefului ISU Buzău.
Potrivit sursei citate, cele mai afectate sunt Spitalul CFR, hotel B90, precum şi pasajul subteran al podului care face legătura cu localitatea Vadu Paşii. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Peste 2.500 de intervenţii SMURD, în 2012 Echipajele SMURD Buzău au intervenit anul trecut în 2.635 de cazuri medicale, în medie 7,21 pe zi, acordând ajutor medical de urgenţă unui număr de 2.574 de persoane dintre care 2.368 adulţi şi 206 copii.
Buzău: Peste 10.000 de intervenţii efectuate de echipajele SMURD în cinci ani de existenţă Echipajele SMURD Buzău au efectuat în cei cinci ani de existenţă 10.663 de intervenţii pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, din februarie 2009 şi până în prezent, paramedicii salvând mii de copii şi adulţi.
Buzău: Iulian Petre (COPAC): Ministerul Sănătăţii nu şi-a respectat promisiunea de a schimba legea malpraxisului Legea malpraxisului a rămas aceeaşi, deşi Ministerul Sănătăţii a promis că aceasta se va modifica în sensul că pacienţii nu vor mai plăti expertul în cazul unor erori medicale, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul executiv al Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice (COPAC),...
Buzău: Accident soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor trei O femeie a murit, iar alte trei persoane au fost rănite sâmbătă noaptea pe DJ 203 Ţinteşti-Maxenu, judeţul Buzău, după ce un automobil a derapat şi a intrat într-un copac de pe marginea şoselei.
Buzău: Gravidă preluată cu autoşenilata dintr-o zonă închisă circulaţiei rutiere O femeie gravidă din localitatea buzoiană Râmnicelu, zonă închisă circulaţiei rutiere din cauza condiţiilor meteo, a fost preluată duminică dimineaţa cu o autospecială şenilată şi transportată la maternitate.
Buzău: Câteva sute de persoane au luat lecţii de prevenţie la centrul mobil de instruire Caravana SMURD Câteva sute de persoane au participat sămbătă şi duminică, la Buzău şi Râmnicu Sărat, la cursurile de instruire medicală oferite de centrul mobil Caravana SMURD - ''Fii pregătit!''.