Cele mai citite
 


Circa 3.000 de români s-au înscris în proiectul "Salvăm vieţi şi intrăm în Cartea Recordurilor"
miercuri, 13 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cu două săptămâni înainte de momentul în care România ar putea intra în Cartea Recordurilor cu cea mai mare lecţie de prim-ajutor s-au înscris pentru această competiţie circa 3.000 de persoane.
Pentru proiectul 'Salvăm vieţi şi intrăm în Cartea Recordurilor', iniţiat de Societatea de Salvare Bucureşti şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov (SABIF), care se va desfăşura pe 26 iulie pe stadionul Dinamo, a fost creată şi o pagină de internet cu o mulţime de informaţii despre cursul de suport vital de bază.
Pentru ca recordul să fie omologat, este nevoie de participarea a cel puţin 7.000 de persoane.
Cei interesaţi se pot înscrie completând formularul special pe site-ul www.sabif.ro, sau pot veni personal, cu buletinul sau paşaportul, la secretariatul Societăţii de Salvare Bucureşti, din strada Mihai Eminescu nr. 20, sector 2, Bucureşti.
La evenimentul va avea loc marţi 26 iulie pe stadionul Dinamo din Bucureşti, sub supravegherea a 700 de instructori specializaţi cursanţii vor practica procedurile de resuscitare învăţate (cursul de suport vital de bază) pe 700 de manechine comandate special pentru eveniment. După lecţia de prim-ajutor, manechinele vor fi donate serviciilor de ambulanţă din ţară şi unităţilor de primiri urgenţe din spitale. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti -Ilfov la 106 ani de activitate Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), în parteneriat cu Societatea de Salvare Bucureşti, organizează în perioada 21-27 iulie, Zilele porţilor deschise, se arată într-un comunicat de presă al ambulanţei.
SABIF şi SSB au lansat campania de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit, chatul de asistenţă şi proiectul de alertare a voluntarilor Societatea de Salvare Bucureşti (SSB) şi Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-lfov (SABIF) au lansat, marţi seară, campania de redirecţionare a 2% din impozitul pe venit, chatul de asistenţă medicală online şi proiectul de alarmare a voluntarilor SSB pentru susţinerea cazurilor urgente aflate...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Zilele porţilor deschise la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov - 21-28 iulie Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov organizează în perioada 21 - 28 iulie "Zilele porţilor deschise", eveniment care va constitui şi un moment de bilanţ, potrivit managerului dr. Alis Grasu.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator în 2015 Stopul cardio-respirator reprezintă o problemă majoră în incidenţa cazurilor medicale din Bucureşti, pentru anul trecut Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov raportând 2.750 de cazuri de stop cardio-respirator, comparativ cu anul precedent, când au fost înregistrate 2.692 astfel de cazuri.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi-a deschis porţile pentru vizitatori Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi-a deschis duminică porţile pentru vizitatori, care pot vedea dispeceratul, maşinile, cei care doresc putând chiar să încheie un contract de voluntariat pentru o zi.