Cele mai citite
 


Satu Mare: Mai mulţi copii au ajuns la spital, după ce au fost la ştrand
miercuri, 13 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare a deschis o anchetă pentru a vedea circumstanţele în care 18 copii au ajuns la Urgenţă după ce au fost într-o zonă de agrement.
"Copiii au frecventat o zonă de agrement şi au avut simptome de indigestie, nu tocmai intoxicaţie. Aveau dureri abdominale, greţuri, vărsături, diaree şi deshidratare", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Constantin Demian.
Copiii au vârste cuprinse între un an şi opt luni şi 11 ani.
Potrivit lui Demian, majoritatea copiilor au fost externaţi după două - patru ore timp în care li s-au administrat perfuzii şi au fost hidrataţi, însă trei au fost internaţi la Secţia de Boli Infecţioase pentru a fi ţinuţi sub supraveghere medicală. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Opt persoane au ajuns la spital cu intoxicaţie de la ciuperci Opt persoane au ajuns în weekend la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare după ce au consumat ciuperci otrăvitoare.
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul de Urgenţă Bârlad în cazul uni copil căruia i s-ar fi refuzat internarea Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat, luni, o anchetă la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad după ce părinţii unei fetiţe în vârstă de cinci ani au acuzat faptul că acesteia i s-a refuzat internarea de două ori, starea micuţei agravându-se.
Satu Mare: Copii intoxicaţi cu alimente distribuite de o organizaţie caritabilă Mai mulţi copii din judeţul Satu Mare au ajuns la spital după ce au consumat produse alimentare distribuite gratuit de o organizaţie caritabilă.
Satu Mare: Avocatul Poporului solicită verificarea firmelor de catering, după o intoxicaţie la o şcoală Avocatul Poporului solicită Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare să efectueze controale la firmele care furnizează mâncare la unităţile şcolare după un caz de toxiinfecţie alimentară.
Dolj: Anchetă epidemiologică la SJU Craiova după ce au fost rapotate şase cazuri de de infecţie cu Clostridium difficile Direcţia de Sănătate Publică Dolj a demarat o anchetă epidemiologică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova după ce au fost raportate existenţa în luna septembrie a şase cazuri de infecţie cu Clostridium difficile, considerat drept principalul agent etiologic al sindromului diareic după terapie cu ...
Braşov: Anchetă la Făgăraş după ce mai mulţi copii şi adulţi au făcut toxiinfecţie alimentară Braşov, 11 mai/Agerpres/- Direcţia Sanitară Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Braşov şi Direcţia de Sănătate Publică DSP Făgăraş au deschis o anchetă, după ce 24 de persoane, din care 21 de copii, au ajuns marţi seara la Spitalul Municipal din Făgăraş cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară...