Cele mai citite
 


Hillary Clinton şi Michelle Obama i-au adus un ultim omagiu lui Betty Ford
joi, 14 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membrii ai familiei şi prieteni, printre care şi prima doamnă Michelle Obama şi secretarul de stat Hillary Clinton, i-au adus marţi un ultim omagiu fostei prime doamne Betty Ford ce a încetat din viaţă în urmă cu o săptămână, la vârsta de 93 de ani, transmite AFP.
Un serviciu funerar privat a avut loc în cadrul dimineţii la Palm Desert (175 km sud-est de Los Angeles), urmat la prânz de o ceremonie deschisă pentru personalităţile care au dorit să-şi ia la revedere de la Betty Ford. După-amiaza sicriul a fost depus într-o biserică din oraş.

Fostele prime doamne Nancy Reagan şi Rosalynn Carter, precum şi fostul preşedinte George W. Bush, au participat de asemenea la ceremonia funebră.

Miercuri rămăşiţele lui Betty Ford sunt transportate la Grand Rapids (Michigan, nord), unde vor fi îngropate alături de fostul preşedinte Gerald Ford, ce a încetat din viaţă în 2006.

Un alt fost preşedinte, Bill Clinton, ar fi trebuit să participe la ceremonii, dar avionul său nu a putut decola de la New York din cauza unor probleme tehnice.

Betty Ford, o militantă activă pentru drepturile femeilor, recunoscută şi pentru războiul declarat împotriva toxicomaniei, şi-a recunoscut public dependenţă de alcool şi medicamente şi a creat Centrul Betty Ford pentru a ajuta şi alte persoane cu astfel de probleme.AGERPRES/(Codruţ Bălu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un nou site despre dependenta la locul de munca Castle Craig Hospital a lansat un nou site in limba engleza cu resurse care sa-i ajute pe angajatori si specialistii in Resurse Umane sa rezolve problemele legate de dependenta de alcool si droguri din companii.
Dependenţa şi impulsivitatea bărbaţilor sunt înscrise în ADN Starea de dependenţă şi impulsivitatea bărbaţilor au cauze genetice, conform unui nou studiu realizat de cercetători americani care au identificat gena răspunzătoare, transmite LiveScience.com.
Întors din vacanţă, Obama are o agendă încărcată pentru ultimele luni ale preşedinţiei sale Preşedintele american Barack Obama s-a întors duminică seara la Washington din ultima sa vacanţă în calitate de preşedinte al SUA, pentru o agendă care va presupune viitoare bătălii cu un Congres aflat sub controlul republicanilor şi obişnuita campanie în susţinerea democratei Hillary Clinton, informează...
Anorexia ar fi mai degrabă o dependenţă decât teama de îngrăşare (studiu) Anorexia mentală, care afectează îndeosebi tinerele, nu s-ar explica prin teama de îngrăşare, ci prin plăcerea de a slăbi, şi ar face parte din categoria dependenţelor - se arată într-un studiu publicat marţi şi preluat de AFP.
Nouă sursă de informare despre dependenţă Clinică britanică de top - specializată în tratamentul dependenţei - îşi lansează site-ul în limba română
Obama în război cu dreapta religioasă Republicanii au lansat un război moral împotriva lui Barack Obama care susţine o lege prevăzută în reforma sistemului medical, potrivit căreia şcolile, spitalele şi organizaţiile caritabile vor primi fonduri pentru cumpărarea de anticoncepţionale. Ei au aprins fitilul unui limbaj incendiar, calificâ...