Cele mai citite
 


Iaşi: Angajat al Institutului 'Petru Poni' - la spital în urma unui incendiu la unul dintre laboratoare
joi, 14 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat a fost dus miercuri la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, după ce a suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon în timpul unui incendiu izbucnit în unul dintre laboratoarele Institutului de Chimie Macromoleculară "Petru Poni".
Echipajele de pompieri sosite la faţa locului au reuşit să localizeze incendiul şi să-l stingă, iar angajaţii institutului de cercetări au fost evacuaţi.
Unul dintre aceştia, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a suferit o intoxicaţie uşoară cu monoxid de carbon, motiv pentru care a fost trimis la Spitalul "Sfântul Spiridon". Medicii susţin că victima este în afara oricărui pericol.
Potrivit reprezentanţilor ISU Iaşi, deocamdată nu se cunosc cauzele declanşării incendiului. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Sute de persoane şi-au luat rămas bun de la membrii echipajului SMURD decedaţi în Republica Moldova Sute de cadre medicale, personal SMURD, ISU şi de la alte instituţii au venit la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi pentru a-şi lua rămas bun de la cei trei membri ai echipajului elicopterului SMURD care au murit în timpul unei intervenţii de salvare efectuate joi în Republica Moldova.
Iaşi: Simulare de incendiu, în Piaţa Unirii Impresionante forţe de ordine au intervenit vineri dimineaţa la o simulare de incendiu la cel mai înalt hotel din Iaşi, Hotelul Unirea.
Iaşi: O persoană şi-a pierdut viaţa în timpul unui incendiu izbucnit în Campusul Tudor Vladimirescu O femeie a murit carbonizată într-un incendiu izbucnit joi noaptea în PUB 75, amplasat la parterul unui cămin din campusul studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi, iar o alta a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, au declarat reprezentanţii ISU.
Iaşi: Personalul medical de la Spitalul Sf. Spiridon, în stare de şoc după tragedia aviatică SMURD Angajaţii Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi sunt în stare de şoc, după aflarea veştii că doi dintre colegii lor şi-au pierdut viaţa în timpul tragediei aviatice SMURD din Republica Moldova.
Iaşi: Victima unui incendiu, adusă la spital în stare gravă Un bărbat, victimă a unui incendiu izbucnit într-un depozit en-gross, a fost adus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi pentru îngrijiri medicale.
ISU Suceava a oferit postmortem o diplomă de excelenţă studentei decedate în incendiul de la Iaşi Suceava, 25 ian /Agerpres/ - Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă Suceava a oferit postmortem, marţi, o diplomă de excelenţă studentei Sorina Ferari, din Gura Humorului, ''pentru curaj şi eroism în salvarea semenilor, până la sacrificiul suprem'', se arată într-un comunicat al ISU Suceava, remis...