Cele mai citite
 


Iaşi: Copil călcat de o ambulanţă, în timp ce traversa neregulamentar
joi, 14 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un băiat de 14 ani, din localitatea ieşeană Leţcani, a fost călcat de o ambulanţă care se întorcea dintr-o misiune.
Agentul Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Iaşi, a declarat că băiatul a traversat printr-un loc nepermis. Din cauza ploii dese, el nu a văzut că în acel moment trecea prin zonă o ambulanţă.
"Ambulanţa se întorcea de la Iaşi la Paşcani, după ce a lăsat un pacient la Institutul de Cardiologie. În comuna Leţcani, un copil nu s-a asigurat atunci când a traversat strada. Practic, a sărit în faţa maşinii. Probabil că, din cauza polii abundente şi a carosabilului umed, şoferul ambulanţei nu a mai putut frâna la timp. De la staţie a fost trimisă o altă ambulanţă pentru a prelua cazul", a declarat, pentru AGERPRES, Florin Agapi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.
Conform acestuia, în urma impactului, copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi posibil leziuni toracice. El a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Iaşi, pentru evaluare şi îngrijiri medicale. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Ambulanţă avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă O ambulanţă care se afla în trafic cu semnalele acustice şi luminoase pornite a fost avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă în zona campusului studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi.
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
Iaşi: Femeie înjunghiată cu un cuţit în stradă; victima - transportată la Spitalul 'Sf. Spiridon' Un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a fost solicitat, la 112, să intervină pentru a acorda îngrijiri în cazul unei femei care a fost înjunghiată în torace cu un cuţit, pe o stradă din centrul oraşului.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Iaşi: Acţiune transfrontalieră de salvare a unor fete din Republica Moldova dispărute în apele Prutului Mai multe echipaje ale Inspectoratului Situaţii de Urgenţă, SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Iaşi, precum şi echipaje de ajutor din Republica Moldova caută două fete care au dispărut, duminică, în apele Prutului.
Iaşi: Ambulanţă implicată într-un accident rutier O ambulanţă înmatriculată în judeţul Neamţ a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier la Iaşi, în timp ce transporta o pacientă spre Spitalul de Neurochirurgie "Nicolae Oblu".