Cele mai citite
 


Maramureş: Camion plin cu bolovani răsturnat la Remetea Chioarului
joi, 14 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un camion încărcat cu bolovani s-a răsturnat, marţi seară, pe DJ 182 B, în centrul localităţii Remetea Chioarului, din cauza unui şofer grăbit care a intrat prea strâns într-o curbă.
Potrivit Dispeceratului ISU Maramureş, echipajele SMURD şi ale Poliţiei au ajuns în cel mai scurt timp la locul accidentului.
Şoferul le-a declarat poliţiştilor ca maşina a intrat în balans nemaiputând să o redreseze după ce un autoturism a tăiat prea scurt curba drumului pe care circula.
Camionul plin cu bolovani urma să ajungă la o firmă din Baia Mare. În cabină, împreună cu şoferul, se afla şi băiatul acestuia. Copilul, în vârstă de 10 ani, a suferit leziuni la picioare şi acuza dureri de cap, medicii acordându-i îngrijiri medicale la locul incidentului. AGERPRES/ (AS - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Heliport destinat zborurilor de noapte SMURD, în oraşul Borşa Baia Mare, 16 aug /Agerpres/- ISU Maramureş va avea o platformă de aterizare-decolare balizată pentru zboruri de noapte, în imediata apropiere a Spitalului orăşenesc din Borşa, localitate montană situată în apropierea Munţilor Pietrosul Rodnei din judeţul Maramureş.
Maramureş: SMURD a împlinit trei ani de activitate în judeţ ISU Maramureş a marcat, marţi, trei ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Maramureş, în această perioadă personalul serviciului fiind permanent la datorie, 24 de ore din 24 şi intervenind cu profesionalism şi promptitudine pentru salvarea celor aflaţi la nevoie...
Maramureş: Primăria Baia Mare a alocat 20.000 de lei pentru SMURD Baia Mare, 26 mai /Agerpres/- Primăria municipiului Baia Mare va acorda din bugetul local suma de 20.000 de lei pentru reparaţia şi întreţinerea unor ambulanţe SMURD din cadrul ISU Maramureş.
Maramureş: Semafoare speciale pentru autospecialele pompierilor şi ambulanţele SMURD Administraţia municipală Baia Mare a montat două semafoare în dreptul sediului ISU Maramureş, unul pe sensul de ieşire din oraş, iar altul pe cel de intrare, destinate atenţionării participanţilor la trafic în situaţia plecării la intervenţie a autospecialelor Detaşamentului de Pompieri şi ambulanţelor...
Maramureş: Adolescentă găsită în stare gravă, după ce ar fi căzut de la etajul şapte al unui bloc O adolescentă în vârstă de 16 de ani a fost găsită miercuri pe terasa unui bloc de locuinţe din municipiul Baia Mare, existând indicii că ar fi căzut de la etajul şapte al imobilului.
Maramureş: Maşinile SMURD vor beneficia de asistenţă tehnică permanentă Autovehiculele de intervenţie SMURD din cadrul ISU Maramureş vor beneficia de asistenţă tehnică permanentă pentru a asigura intevenţia medicală de urgenţă.