Cele mai citite
 


Peste 300 de hotelieri bulgari amendaţi pentru calitatea proastă a hranei
marţi, 12 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sofia, 12 iul - Corespondentul Agerpres, Ivan Radev, transmite: Peste 300 de proprietari de hoteluri de pe litoralul bulgăresc au fost amendaţi pentru că oferă turiştilor alimente de proastă calitate, a declarat, marţi, ministrul bulgar al agriculturii, Miroslav Naidenov.
Prezent în studioul postului de televiziune bTV, oficialul a spus că hotelurile în care au fost depistate neregularităţi ofereau alimente de provenienţă necunoscută sau cu termene de valabilitate expirate. El a subliniat că nu este posibil ca mesele într-un pachet all inclusive să coste doar 1,5-2,5 euro pe zi şi hrana oferită să fie de calitate.
Presa bulgară de marţi informează că 39 de copii din Rusia şi Ucraina, aflaţi în vacanţă în Bulgaria, în localitatea Kiten de la Marea Neagră, au fost spitalizaţi cu dureri abdominale. Ancheta efectuată de inspectoratul sanitar din Burgas a dovedit că aceştia sufereau de o infecţie cauzată de apa din hotel, care, se pare, provenea dintr-o sursă neautorizată. Starea de sănătate a copiilor este stabilizată, iar ei vor fi externaţi în următoarele zile. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vacanţa în Bulgaria ar putea deveni un coşmar pentru turişti străinii (presă) Sofia, 13 iul - Corespondentul Agerpres, Ivan Radev, transmite: În fiecare an sute de mii de români aleg litoralul bulgăresc pentru a-şi petrece vacanţa de vară. Turiştii sunt atraşi de preţurile relativ mici şi de calitatea bună a serviciilor oferite de hotelierii din Bulgaria.
Acţiune de protest la Sofia împotriva reducerii fondurilor anti-SIDA Activiştii anti-SIDA din România, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Rusia, Ucraina şi alte ţări din estul Europei protestează împotriva reducerii finanţării din partea Fondului Global de Luptă Impotriva HIV/SIDA, Tuberculozei şi Malariei pentru Europea de est şi Asia centrală unde, susţin ei, SIDA se...
Niveluri periculos de ridicate de radiaţii vor persista la Cernobîl în deceniile şi chiar secolele următoare (Greenpeace) Localnicii din zona Cernobîl continuă să consume hrană şi apă ce conţin niveluri periculoase de radioactivitate chiar şi la 30 de ani după accidentul nuclear, iar acestea vor persista în deceniile şi chiar secolele următoare. În contextul crizei economice care afectează Rusia, Ucraina şi Belarus, testele...
Avocatul Poporului - anchetă privind prezenţa bacteriei E-coli în apa potabilă din Satu Mare Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi efectuează o anchetă cu privire la prezenţa bacteriei E-coli în apa potabilă din municipiul Satu Mare.
Iaşi: Anchetă a DSP privind cazul angajaţilor intoxicaţi cu alimente primite cadou de Paşte Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică după ce 30 de persoane, printre care şi un copil, au ajuns la Spitalul din Paşcani după ce au consumat alimente primite cadou de Paşte.
Constanţa: DSV a confiscat alimente expirate de la Auchan din Centrul comercial Maritimo Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Constanţa a confiscat peste 300 de kilograme de mâncare gătită, cu termen de valabilitate expirat, găsită în cadrul Sectorului gastronomic al Hypermarketului Auchan din incinta Maritimo Shopping Center - Constanţa.