Cele mai citite
 


Arad: A fost finalizată reabilitarea termică a Spitalului Judeţean de Urgenţă
vineri, 15 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lucrările de reabilitare termică exterioară a clădirii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad s-au încheiat, proiectul făcând parte din strategia Consiliului Judeţean pentru un act medical de calitate.
Durata de execuţie a lucrărilor a fost de opt luni, valoarea totală a acestora ridicându-se la 3.225.683 lei, întreaga sumă fiind asigurată de CJ Arad din bugetul propriu.
"Am ştiut că ne asumăm o mare responsabilitate, chiar un risc. Dar, personal, am fost convins că vom putea gestiona mult mai bine sistemul spitalicesc la nivelul judeţului, faţă de cum se făcea de la nivel central, lucru reflectat de investiţiile de până acum", a declarat joi preşedintele CJ Arad, Nicolae Ioţcu, la recepţia lucrărilor.
"Sistemul folosit pentru izolarea termică a clădirii spitalului, cel cu 'faţadă uşor ventilată', a fost folosit în premieră pentru o asemenea clădire, potrivit estimărilor, cheltuielile cu utilităţile scăzând vara cu circa 35%, iar iarna cu aproximativ 40%", a declarat, pentru AGERPRES, George Moldovean, director comercial al companiei care deţine patentul produsului.
Lucrările au mai prevăzut reabilitarea termică a acoperişului, termoizolarea planşeului de peste demisol, schimbarea actualelor ferestre cu tâmplărie PVC şi geam termoizolant, schimbarea uşilor de acces în clădire şi a ferestrelor de pe casa scării cu tâmplărie aluminiu cu întrerupere de punte termică şi geam termoizolant. AGERPRES - FOTO PE FLUX/(AS - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Investiţie de 5,60 milioane lei în consolidarea şi reabilitarea termică a unei părţi din Spitalul Judeţean Vaslui Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului /MDRT/ a anunţat, joi, recepţia finală a lucrărilor de consolidare şi reabilitare termică a corpului C al Spitalului Judeţean din municipiul Vaslui, investiţie care s-a ridicat la aproape 5,60 milioane de lei.
Vaslui: Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă - 14 milioane euro Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Vaslui va fi reabilitat în următoarea perioadă, valoarea acestei investiţii fiind de aproximativ 14 milioane de euro.
Vaslui: CJ a semnat proiectul de reabilitare a Spitalului de Urgenţă în valoare de 14 milioane de euro Consiliul Judeţean (CJ) Vaslui a semnat marţi, la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord Est, contractul privind reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, investiţie a cărei valoare va fi de aproximativ 14 milioane de euro.
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost reabilitat Ambulatoriul de specialitate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost reabilitat în totalitate şi până la sfârşitul anului viitor cele 26 de cabinete medicale din ambulatoriu vor fi complet echipate cu aparatură de ultimă generaţie.
Vaslui: Aglomeraţie în Spitalul Judeţean de Urgenţă din cauza lucrărilor de reabilitare Pacienţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui sunt nevoiţi să stea internaţi câte doi sau trei în pat din cauza lucrărilor de reabilitare efectuate la unele corpuri ale unităţii sanitare. Potrivit autorităţilor, cât vor avea loc aceste lucrări, nu există altă soluţie pentru bolnavii care...
Olt: Ambulatoriul Spitalului Slatina a intrat în reabilitare Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, care cuprinde 30 de cabinete medicale nemodernizate de peste 20 de ani, a intrat în lucrări de reabilitare ce vor fi urmate reechiparea completă cu tehnologie de ultimă oră a cabinetelor.