Cele mai citite
 


Buzău: Autorul a două crime comise cu cruzime, trimis în judecată
vineri, 15 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Eugen Nicolae Galeş, autorul a două crime comise în aprilie 2010 în localitatea Năieni, pentru omor calificat, omor deosebit de grav şi tâlhărie.
La momentul comiterii acestor fapte, inculpatul se sustrăgea de la executarea a două pedepse cu închisoarea, fiind dat în urmărire generală. Ulterior a fost încarcerat, dar a evadat din sediul Judecătoriei Moreni, fiind în prezent cercetat şi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru comiterea infracţiunii de evadare.
Potrivit unui comunicat de presă transmis joi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, în data de 13 aprilie 2010, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, Galeş Eugen Nicolae a aplicat victimei Ş.M., mătuşa sa, multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, culminând cu lovirea acesteia cu o sapă în zona capului, în urma căreia aceasta a decedat.
Procurorii au mai reţinut în actul de inculpare că, la data de 15 aprilie 2010, 'inculpatul Galeş Eugen Nicolae s-a întâlnit cu victima P.I.L, ocazie cu care, pentru a o deposeda de bunuri, i-a aplicat acesteia lovituri cu o furcă în zona toracelui şi a laringelui, după care, cu un cuţit i-a cauzat multiple plăgi tăiate în zona capului''. Ulterior, inculpatul i-a sustras acesteia mai multe obiecte vestimentare, o sumă de bani, atelajul şi alte bunuri.
Inculpatul, supranumit şi "omul pădurii" a fost expertizat psihiatric, la 25 iunie 2010 de Institutul Naţional de Medicină Legală 'Mina Minovici', ocazie cu care s-a stabilit că acesta a prezentat diagnosticul de 'tulburare organică de personalitate, cu manifestări antisociale', păstrându-şi, însă, capacitatea psihică de apreciere critică a conţinutului şi consecinţelor faptelor sale.
Tribunalul Buzău urmează să se pronunţe asupra gradului său de vinovăţie. AGERPRES/(AS-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Procurorii l-au trimis în judecată, în stare de arest, pe un bărbat care a transmis intenţionat HIV Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Nicolae Sima pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la transmiterea virusului HIV.
Prahova: Fosta şefă a Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap rămâne în arest la domiciliu Fosta şefă a Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Prahova, Viorica Oniga, trimisă în judecată în două dosare cu privire la eliberarea în mod fraudulos a unor certificate de handicap, rămâne în continuare în arest la domiciliu.
Fostă angajată a Spitalului de Urgenţă Buzău, dată în urmărire, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a unui angajat al departamentului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău - Iuliana Drăghici - arestată preventiv în lipsă, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată, informează un comunicat...
Timiş: Conferenţiarul de la Medicină, trimis în judecată în stare de arest preventiv Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, joi, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a conferenţiarului Cioca Daniel-Petru din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Victor Babeş' din Timişoara, pentru luare de mită.
Şefa Secţiei de Psihiatrie de la Spitalul din Arad, trimisă în judecată în dosarul testărilor ilegale de medicamente Delia Podea, şef al Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Vest "Vasile Goldiş", a fost trimisă în judecată de Parchetul General, în stare de arest preventiv, în dosarul testărilor ilegale de medicamente.
Hunedoara: Asistenta medicală care şi-a aruncat bebeluşul la gunoi a fost arestată preventiv Asistenta medicală din Petroşani care şi-a omorât fetiţa aruncând-o la gunoi imediat după ce a născut-o a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, ea fiind acuzată de infracţiunea de omor calificat asupra unui membru al familiei, potrivit deciziei luate marţi de judecătorii de la Tribunalul...