Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Doi copii au ajuns la spital intoxicaţi cu detergent
vineri, 15 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi copii, de un an, respectiv doi ani, lăsaţi de părinţi în grija unei bunici de 85 de ani au mâncat detergent şi au ajuns, joi, la Spitalul Găeşti intoxicaţi, în stare gravă.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Raluca Trandafir, copiii nu au fost supravegheaţi, ei fiind duşi la spital de către vecini.
Doctorii de la Spitalul Găeşti au fost cei care au anunţat Poliţia.
''Poliţiştii nu au discutat încă cu părinţii, nu ştim de ce copiii au fost lăsaţi în grija bunicii în vârstă de 85 de ani. Doctorii de la Spitalul Găeşti au decis să trimită copiii la Spitalul Grigore Alexandrescu din capitală întrucât starea de sănătate a acestora era gravă. Părinţii au aflat ce s-a întâmplat şi au plecat spre Bucureşti. O să fie deschisă o anchetă în acet caz. Nu ştim deocamdată cum au avut acces copiii la punga cu detergent, probabil, fiind nesupravegheaţi, au găsit-o şi au mâncat din ea până li s-a făcut rău'', a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Raluca Trandafir.
Cei doi copii care s-au intoxicat sunt din comuna dâmboviţeană Petreşti.
Poliţia a întocmit în acest caz dosar penal părinţilor pentru rele tratamente aplicate minorilor. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Copilul intoxicat din judeţul Argeş a ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu Un copil în vârstă de doi ani, din Piteşti, aflat în stare gravă după ce a ingerat o substanţă toxică, a ajuns cu un elicopter SMURD la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitală.
Spitalul Grigore Alexandrescu: Unul dintre bebeluşi în stare gravă, ceilalţi şase stabili Doi dintre bebeluşii internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' în urma tragediei de la Maternitatea Giuleşti sunt intubaţi, unul într-o stare foarte gravă, restul de şase fiind stabili în acest moment, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, directorul medical al unităţii sanitare, Radu Bălănescu...
Alba: Dosar penal deschis în cazul unei fetiţe ce a murit în urma înţepării într-un cui Poliţia şi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba cercetează împrejurările în care o fetiţă de 11 ani, aflată în plasament maternal, a murit la câteva zile după ce s-a înţepat accidental în picior într-un cui, minora fiind tratată anterior decesului în patru spitale.
Spitalul "Grigore Alexandrescu": Doi pacienţi în stare critică, alţi trei în stare gravă În Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" se află doi pacienţi răniţi în incendiul de la clubul Colectiv care sunt în stare critică, intubaţi, şi trei în stare gravă.
Dâmboviţa: Un elicopter SMURD a transportat la spital un copil de doi ani, căzut într-o piscină Un băiat de doi ani din comuna dâmboviţeană Bilciureşti a fost transportat, vineri, cu un elicopter SMURD la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' din Bucureşti, după ce a căzut în piscina din curtea casei în care locuieşte.
Dâmboviţa: Un copil de doi ani a căzut de la etaj, în Fieni Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea dâmboviţeană Fieni, a căzut de la etajul al doilea al unui bloc şi a ajuns în stare gravă la spital, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Rebeca Ştefan.