Cele mai citite
 


O femeie de 57 de ani din municipiul Călăraşi s-a autoincendiat
vineri, 15 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 57 de ani din municipiul Călăraşi, cu probleme neurologice, s-a autoincendiat.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Judeţean, dr. Laurian Ioniţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, că femeia prezintă arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 40 - 45% din suprafaţa corpului.
Medicii de la UPU i-au acordat primele îngrijiri femeii, fiindu-i făcută toaleta plăgilor, după care au luat decizia de a solicita medicul chirurg plastician care o va reevalua şi va decide în funcţie de posibilităţile terapeutice ale spitalului dacă va fi internată sau va fi trimisă către Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din Bucureşti. AGERPRES/(AS - Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vicepremierul Oprea l-a vizitat la spital pe pompierul rănit în explozia din iulie de la Călăraşi Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, l-a vizitat marţi, la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, pe plutonierul adjutant Daniel Mitrea, care a fost rănit în explozia ce a avut loc pe 24 iulie la unitatea de pompieri din Călăraşi.
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Brăila: Chirurgie plastică şi reparatorie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că are în plan să înfiinţeze o secţie de chirurgie plastică şi reparatorie la Spitalul Judeţean de Urgenţă.
#MemorialColectiv Dr. Cristian Niţescu: Un Memorial Colectiv ar fi un "memento" care să se păstreze în timp Directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, medicul Cristian Niţescu, consideră că realizarea unui Memorial Colectiv ca simbol împotriva uitării este o idee bună având în vedere că această tragedie este fără precedent.
Incendiu Colectiv/ Dr. Ioan Lascăr: În cazul pacientului internat la Floreasca, prognosticul rămâne rezervat Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a declarat miercuri pentru AGERPRES că prognosticul în cazul pacientului rănit în clubul Colectiv, care este încă internat în unitatea medicală, rămâne rezervat.
Ioan Lascăr (Spitalul Floreasca): Starea răniţilor de la Colectiv - caracterizată de o evoluţie liniară Şeful Secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat miercuri că starea răniţilor de la clubul Colectiv internaţi în unitatea medicală este caracterizată "aproximativ" de o evoluţie liniară, fără modificări spectaculoase.