Cele mai citite
 


Suceava: Cinci puncte de prim-ajutor amenajate în municipiu
vineri, 15 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cinci puncte prim-ajutor au fost amenajate în municipiul Suceava pentru persoanele care ar putea avea probleme de sănătate din cauza temperaturilor ridicate din aceste zile.
Viceprimarul municipiului Suceava, Viorel Seredenciuc, a informat, joi, că punctele de prim-ajutor funcţionează în Piaţa Burdujeni, Piaţa en-gross, Piaţa Centrală şi Piaţa George Enescu, dar şi în Bazarul din Lunca Sucevei.
El a precizat că aceste puncte sunt deservite de asistente medicale, care au la dispoziţie medicaţie de urgenţă, apă şi aparate de măsurat tensiunea arterială.
Până duminică, 17 iulie, Suceava este sub avertizare cod galben de caniculă.
Până în prezent nu s-a înregistrat niciun caz grav datorat temperaturilor caniculare înregistrate în judeţ. AGERPRES/(AS - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Două asistente şi o infirmieră, amendate după controlul dispus de MS la SJU, privind curăţenia şi dezinfecţia Două asistente şi o infirmieră au fost amendate în urma unui control dispus de Ministerul Sănătăţii (MS) la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, a declarat, într-o conferinţă de presă, directorul medical al unităţii sanitare, dr Doina Ganea Motan.
Spitalul Judeţean Suceava pune la dispoziţie medici, asistente şi aparatură medicală pentru răniţii din Bucureşti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava pune la dispoziţie personal şi aparatură medicală pentru a ajuta unităţile medicale bucureştene care au în îngrijire victime ale tragediei din Club Colectiv din Bucureşti, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, managerul SJU Suceava, Vasile Râmbu.
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...
Suceava: Testare gratuită a glicemiei de Ziua Mondială a Diabetului Sucevenii cu vârste de peste 35 de ani şi supraponderali care nu sunt diagnosticaţi cu diabet îşi vor putea testa gratuit glicemia, tensiunea arterială, colesterolul şi greutatea, a declarat, luni, directorul DSP Suceava, Ludovic Abiţei.
Suceava: Spitalul Judeţean de Urgenţă, dotat cu un angiograf performant Un angiograf de ultimă generaţie, cu vizualizare în 3D, achiziţionat printr-un proiect european în valoare de 25 milioane euro coordonat de Academia de Ştiinţe Medicale, a fost montat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, a declarat miercuri managerul unităţii medicale, Vasile Râmbu.
Suceava: Compartiment de angiografie, înfiinţat la SJU Un compartiment de angiografie a fost înfiinţat la laboratorul de Radiologie al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, fiind primul de acest fel din ţară ce funcţionează într-un spital judeţean, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, medicul specialist în radiologie intervenţională Mihai...