Cele mai citite
 


Chirurgia transplantului de cornee
vineri, 15 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video, Oftalmologie
 

 

 

 

Cum se realizeaza chirurgical un transplant de cornee.
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
PROF. DR. ANDREAS WEDRICH, PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI DE OFTALMOLOGIE DIN AUSTRIA, ÎN PARTENERIAT CU INTERMEDICAS - Specialist european de top în oncologie și chirurgie oftalmologică recrutat de Intermedicas Intermedicas, prima clinică de second opinion din România, anunță parteneriatul exclusiv cu Prof. Dr. Andreas Wedrich, Președintele Asociației de Oftalmologie din Austria și unul dintre cei mai reputați medici oftalmologi din Europa. Începând cu luna martie, 2016, pacienții români beneficiază...
Transplant de cornee la Spitalul Militar Două intervenţii chirurgicale de transplant de cornee de la un pacient aflat în moarte cerebrală au avut loc marţi, la Clinica de Oftalmologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".
Bihor: Primul transplant de cornee artificială din ţară Dr. Norbert Czumbel a efectuat joi, la Clinica privată de oftalmologie din Oradea, în premieră naţională, un transplant de cornee artificială la un pacient în vârstă de 51 de ani, folosind cornee AlphaCor, elaborată pentru înlocuirea corneei sacrificate sau grav bolnave.
Pacienţi militari şi civili vor putea fi operaţi la noua secţie de oftalmologie de la Spitalul Militar Noul bloc operator al Secţiei Clinice Oftalmologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" (SUUMC) a fost inaugurat joi şi va oferi servicii medicale atât pacienţilor militari, cât şi civililor.
Un chinez şi-a recuperat vederea după un transplant de cornee de la porc Un adolescent chinez şi-a recuperat vederea după ce s-a supus unui transplant de cornee prelevată de la porc în provincia Canton (sudul ţării), informează vineri ziarul local Southern Metropolis Daily, citat de EFE.
Examen european de transplant, susţinut pentru prima dată în România Preşedintele Romtransplant, prof. dr. Irinel Popescu, a declarat luni că în cadrul Congresului organizaţiei din acest an, care se va desfăşura între 26 şi 29 septembrie, va avea loc pentru prima dată în România susţinerea examenului european de transplant.