Cele mai citite
 


Consultatie oftalmologie
vineri, 15 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video, Oftalmologie
 

 

 

 

Consultatie la oftalmologie.
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primul spital privat de oftalmologie din România marchează cinci ani de activitate West Eye Hospital, primul spital privat de oftalmologie din România, marchează cinci ani de activitate pe piaţa medicală românească. West Eye Hospital a fost inaugurat în 2010, fiind al cincilea spital din lanţul West Eye Hospital Group, reprezentat la nivel mondial de cinci centre în Turcia şi două...
Ultima tehnologie de intervenţii oftalmologice cu laser şi la Bucureşti Bucureşti, 29 oct /Agerpres/ - Primul sistem medical de operaţii oftalmologice Intralase plus Star S4 IR importat în România se află la primul spital privat de oftalmologie din ţara noastră, inaugurat vineri în Bucureşti.
WestEye Hospital, 2 ani de investitii in tehnologii de prevenire si tratare a afectiunilor ochiului WestEye Hospital aniverseaza 2 ani de activitate prin tehnologii de ultima generatie si servicii la costuri accesibile
Satu Mare: Ambulatoriu al Spitalului Judeţean inaugurat în oraşul Tăşnad Ambulatoriul de Specialitate al Secţiei Exterioare din Tăşnad a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost inaugurat vineri pentru cei peste 30.000 de locuitori din zonă.
OFERTA EDITORIALA - CARTI MEDICALE Numai de la Editura Scripta puteţi procura următoarele lucrări de specialitate de mare ajutor atât practicienilor, cât şi celor aflaţi la început de drum în domeniul medical.
Consultaţie publică în Statele Unite pe tema Nutella: este o garnitură la desert sau o ''marmeladă''? Autorităţile americane trebuie să tranşeze o întrebare fundamentală: Nutella este o garnitură la desert sau o ''marmeladă''? Răspunsul poate conta prea puţin pentru fanii cremei tartinabile din cacao, însă este luat foarte în serios de producătorul său, grupul Ferrero, informează AFP.