Cele mai citite
 


Giurgiu: 14 puncte de prim-ajutor, amenajate în municipiu
sâmbătă, 16 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Paisprezece puncte de prim-ajutor pentru distribuirea apei potabile pentru populaţie în perioada temperaturilor caniculare au fost activate în municipiul Giurgiu în aceste zile.
''Pentru reducerea efectelor negative ale temperaturilor excesive asupra stării de sănătate a populaţiei, în zilele în care se instituie avertizarea meteorologică pentru caniculă, Primăria Municipiului Giurgiu, prin Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă Voluntar, pune la dispoziţia populaţiei 14 puncte de prim ajutor de distribuire a apei potabile care vor funcţiona la Direcţia de Sănătate Publică, în farmacii, la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, în supermarketuri, la sediul Policlinicii, la Autogară, la Vama Giurgiu, la Cafeneaua de la Turnul Ceasornicului şi la unele societăţi comerciale din oraş'', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, reprezentantul Primăriei municipiului Giurgiu, Elsa Joantă.
Totodată, autorităţile locale anunţă că în municipiu vor funcţiona doar astfel de puncte de distribuire a apei potabile şi nu vor mai fi instalate corturi de prim-ajutor, pentru că acestea nu beneficiază de instalaţii de climatizare.
Până acum, Primăria Giurgiu a distribuit la punctele de prim-ajutor peste nouă sute de litri de apă potabilă. Sute de giurgiuveni au apelat la aceste puncte de prim-ajutor dotate cu apă potabilă şi instalaţii de climatizare. AGERPRES/(A - Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Zece puncte de distribuire a apei potabile şi două corturi instalate în municipiu pe fondul caniculei Primăria Giurgiu a deschis în oraş zece puncte de distribuire a apei potabile pe fondul instalării caniculei, iar Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă a montat două corturi unde oamenii se pot odihni şi hidrata, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Ana Maria Trăsnea, şef birou al administraţiei...
Giurgiu: Măsuri luate de municipalitate pe timpul caniculei Primăria municipiului Giurgiu a amenajat 11 puncte de distribuire gratuită a apei potabile în municipiului Giurgiu, 12 cişmele urbane cu apă potabilă şi a instalat două corturi unde giurgiuvenii se pot odihni la umbra şi hidrata pe perioada caniculei.
Giurgiu: Sute de persoane apelează zilnic la punctele de prim ajutor Sute de persoane apelează zilnic la punctele de distribuire a apei şi prim ajutor din Giurgiu.
Olt: Puncte de prim ajutor şi de distribuire de apă, amenajate în oraşele din judeţ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a anunţat că, începând de miercuri, în judeţ au fost amenajate puncte de prim ajutor şi distribuire de apă potabilă în perioada caniculară în oraşe, în sediile unor instituţii publice, în farmacii şi în pieţe.
Arad: Consiliul Judeţean şi Spitalul Judeţean de Urgenţă demarează campania '"Ghioceii prevenţiei cardiace" Consiliul Judeţean (CJ) şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), împreună cu membrii Comisiei consultative din care fac parte Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Patronatul Medicilor de Familie (MPF), pregătesc începerea campaniei intitulate "Ghioceii...
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza unor nereguli Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, în urma unor nereguli constatate în unitatea medicală, a declarat, joi, directorul CJAS Gorj, Daniel Bondoc.