Cele mai citite
 


Incident aviatic pe aeroportul din Boston
sâmbătă, 16 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un incident între două avioane americane a avut loc, joi, pe pista de rulare a aeroportului din Boston, fără să provoace victime omeneşti, a infomat presa locală, citată de agenţia Xinhua.
Aripa unui Boeing 767 al companiei Delta a secţionat coada unui avion ce efectua o cursă locală, în timp ce ambele aparate se aflau pe pista de rulare şi se pregăteau să decoleze joi seara.
O femeie a acuzat dureri în zona cefei, ca urmare a incidentului, şi a fost transportată la Massachusetts General Hospital, ca măsură de precauţie. Ceilalţi pasageri au fost examinaţi de către o echipă medicală şi nu au fost constatate probleme de sănătate, a făcut cunoscut un purtător de cuvânt al Aeroportului Internaţional Boston Logan.
Zborul 266 al companiei Delta, în rută spre Amsterdam, a lovit stabilizatorul vertical al aparatului aparţinând Atlantic Southeast Airlines, ce făcea legătura cu Raleigh-Durham, din Carolina de Nord, au informat mass-media locale.
Pentru a se determina cauzele acestui accident a fost deschisă o anchetă.AGERPRES/(Alic Mîrza)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anchetă deces Condrea: Vor fi efectuate percheziţii informatice şi audieri de martori (surse) Anchetatorii vor efectua percheziţii informatice şi vor audia martori în dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.
Dosar accident Apuseni: Procurorii deschid o anchetă în legătură cu presiuni asupra investigatorului Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, în legătură cu plângerea depusă de fostul investigator din dosarul accidentului aviatic din Munţii Apuseni, prin care acesta reclama...
Suceava: Anchetă dispusă de Avocatul Poporului în cazul tinerei rănite ai cărei părinţi au refuzat transfuzia de sânge Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi a solicitat o anchetă urgentă în cazul unei paciente aflate în stare foarte gravă în Secţia ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, după ce familia ar fi refuzat transfuzia de sânge, din motive religioase.
Ungaria: Anchetă judiciară după un test genetic de 'puritate rasială' Consiliul Ştiinţific al Sănătăţii (ETT), care asistă guvernul ungar pe probleme de sănătate, a sesizat biroul procurorului general după ce un deputat al partidului de extremă dreapta Jobbik şi-a făcut un test genetic care îi certifică 'puritatea rasială', relatează AFP.
Gorj: Anchetă în cazul unui accident de muncă petrecut în localitatea Padeş O echipă mixtă formată din poliţişti şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj a început, joi, ancheta în cazul unui accident de muncă petrecut la o exploatare forestieră în punctul 'Valea Ursului', din comuna Padeş.
Olt: Anchetă la SJU Slatina în cazul unui copil născut cu multiple malformaţii Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, Andrei Iordache, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că potrivit unor concluzii preliminare ale anchetei din cazul unui copil cu multiple malformaţii, născut săptămâna trecută în spitalul slătinean, nu e vorba de culpă medicală sau de probleme...