Cele mai citite
 


Mehedinţi: Puncte de prim ajutor pentru cetăţenii afectaţi de caniculă
sâmbătă, 16 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Opt puncte de prim ajutor au amenajat autorităţile publice locale în municipiul Drobeta Turnu Severin pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor care vor fi afectaţi de caniculă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, primarul Constantin Gherghe.
Potrivit acestuia, punctele de prim-ajutor au fost amplasate în spaţii aglomerate şi sunt dotate cu dozatoare cu apă plată rece.
''Aceste puncte de prim-ajutor din pieţele Mircea, Veterani, Crihala şi Crişan, din sediile Primăriei, serviciilor de Taxe şi Impozite şi Asistenţă Socială şi Autogară vor fi monitorizate pentru aprovizionarea continuă cu apă'', a precizat Gherghe.
În context, Constantin Gherghe a mai arătat că a luat legătura cu Direcţia de Sănătate Publică Mehedinţi care va asigura în aceste puncte de prim ajutor asistenţă medicală gratuită persoanelor afectate de caniculă. AGERPRES/(AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Puncte de prim-ajutor, amenajate de Primărie în perioada caniculei în Drobeta Turnu Severin Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a amplasat, marţi, corturi de prim-ajutor în zece puncte din oraş, aflate în zone aglomerate, de unde în perioada codului galben de caniculă populaţia poate primi apă şi poate apela la serviciile de urgenţă de asistenţă medicală.
Mehedinţi: Un singur caz de hipotimie din cauza caniculei Un singur caz de hipotimie cauzat de caniculă s-a înregistrat în judeţul Mehedinţi, luni, care a necesitat intervenţia echipelor de prim ajutor de specialitate, a declarat pentru AGERPRES directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, Ion Mihart.
Mehedinţi: Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală persoanelor afectate de caniculă Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea asistenţei medicale la un număr de zece persoane afectate de temperaturile ridicate din apartamente sau de pe stradă, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt...
Mehedinţi: Puncte de prim-ajutor în caz de caniculă Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a declarat, joi, pentru AGERPRES că în zonele aglomerate în cazul atenţionării de caniculă vor fi reactivate opt puncte de prim-ajutor.
Mehedinţi: Peste 25 de persoane afectate de caniculă au solicitat îngrijiri medicale Un număr de 27 de persoane din judeţul Mehedinţi afectate de temperatura ridicată, de peste 35 de grade Celsius, au solicitat, miercuri, asistenţă medicală, a declarat pentru AGERPRES directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Ion Mihart.
Mehedinţi: Puncte de prim ajutor împotriva caniculei, la Drobeta Turnu Severin Drobeta Turnu Severin, 4 aug /Agerpres/ - În municipiul Drobeta Turnu Severin au fost amplasate, în zonele aglomerate, opt centre de prim ajutor pentru protejarea cetăţenilor împotriva caniculei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, viceprimarul Mircea Grosu.