Cele mai citite
 


Olt: A crescut numărul solicitărilor la Ambulanţă din cauza caniculei
sâmbătă, 16 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut în ultimele 24 de ore, în condiţiile în care joi şi vineri s-au înregistrat temperaturi ridicate în judeţul Olt.
Potrivit secretarului Cancelariei prefectului judeţului Olt, Endi Ungureanu, începând de joi după-amiază şi până vineri după-amiază, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt a intervenit la 123 de solicitări, cu 2% mai multe decât în prima parte a zilei de joi şi ultima parte a zilei de miercuri.
În ultimele 24 de ore au fost mobilizate pe teren 45 de ambulanţe care au răspuns solicitărilor cetăţenilor.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Ionuţ Cârciumaru, a precizat că nu au fost înregistrate cazuri de persoane căzute în stradă din cauza căldurii sau decese. AGERPRES/(AS - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Peste 20% din solicitările la Ambulanţă au fost pentru cazuri de lipotimie Solicitările la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt au crescut marţi, în cea mai călduroasă zi din acest an, cu peste 10%, aproape un sfert din cazurile la care au ajuns echipajele medicale de urgenţă fiind lipotimii, a afirmat directorul medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.
Olt: O asistentă şi şoferul unei ambulanţe, cercetaţi disciplinar după ce un pacient a căzut de pe targă O asistentă şi un şofer de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt sunt cercetaţi disciplinar după ce un pacient din Caracal a căzut de pe tragă în momentul în care se efectua transferul acestuia în ambulanţă, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Olt: ISU a organizat primul exerciţiu în caz de accident naval pe Dunăre Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a desfăşurat miercuri, în premieră, un exerciţiu în caz de accident naval cu victime multiple pe Dunăre, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Dan Nedeloiu.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Olt: Numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut începând de luni Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt a crescut în ultimele 24 de ore cu 20 de cazuri, potrivit directorului medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.