Cele mai citite
 


Olt: Parlamentarii PDL Daniel Bărbulescu şi Mihai Niţă - posibili candidaţi la şefia CJ, în 2012
sâmbătă, 16 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Candidatul organizaţiei PDL Olt la alegerile de anul viitor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean va fi unul dintre cei doi parlamentari democrat-liberali aleşi în colegiul Slatina - deputatul Daniel Bărbulescu sau senatorul Mihai Niţă.
Deputatul Daniel Bărbulescu a declarat, vineri, că Biroul Permanent Judeţean al partidului a hotărât ca în sondajele de opinie în vederea stabilirii candidatului PDL la preşedinţia CJ Olt să fie luate în calcul două persoane şi anume cei doi parlamentari.
El şi-a exprimat încrederea că poate câştiga preşedinţia CJ Olt chiar dacă sondajele Uniunii Social Liberale îl plasează, în acest moment, pe locul al treilea, după candidaţii PSD şi PNL, susţinând că sondajele respective "sunt umflate în favoarea USL".
Organizaţia PDL urmează să facă sondaje de opinie şi pentru stabilirea candidaţilor din oraşele judeţului. La Slatina, alături de numele primarului Darius Vâlcov, va figura în chestionare şi numele directorului Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Florin Ciocan, tot ca un posibil candidat la Primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Darius Vâlcov a obţinut în 2008 peste 80% din voturi şi, potrivit sondajelor de opinie comandate de PSD şi PNL, ar obţine peste 75% din voturi şi la următoarele alegeri.
Daniel Bărbulescu a precizat că, în această toamnă, după efectuarea unor sondaje de opinie, vor fi stabiliţi toţi candidaţii PDL Olt la primăriile de oraşe şi candidatul formaţiunii la conducerea CJ Olt. AGERPRES/(A - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DNA: Director executiv adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, trimis în judecată Procurorii DNA Craiova au trimis-o în judecată pe Ortanţa Ciobanu, director executiv adjunct în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt, pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.
Olt: Fost director adjunct al CJAS, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită Fosta directoare adjunctă a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Olt, Ortanţa Ciobanu, a fost condamnată joi de magistraţii Tribunalului la doi ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar instrumentat de DNA în care este acuzată de luare de mită şi fals în înscrisuri, ambele fapte în formă...
Olt: Listă de aşteptare pentru îngrijiri medicale la domiciliu Persoanele grav bolnave care au nevoie de îngrijiri medicale la domiciliu sunt nevoite să aştepte luni de zile pentru a putea beneficia de aceste servicii din cauză că bugetul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt destinat îngrijirii medicale la domiciliu este redus şi a fost epuizat din prima...
Olt: 61 de candidaţi pentru opt posturi de asistenţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Un număr de 61 de de candidaţi s-au înscris la concursul pentru ocuparea a opt posturi de asistenţi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, selecţia urmând a încheia săptămâna viitoare.
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina ar putea reduce valoarea contractelor cu furnizorii şi sporurile salariale Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Andrei Iordache, a declarat joi, pentru AGERPRES, că echipa de conducere a unităţii spitaliceşti are în vedere măsuri de reducere a cheltuielilor printre care renunţarea la tichete de masă, reduceri de sporuri şi micşorarea contractelor cu furnizorii...
Olt: Pentru a se încadra în buget, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina creşte numărul internărilor de zi Internările de zi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina sunt din ce în ce mai numeroase în timp ce scade numărul pacienţilor care rămân mai multe zile, managerul unităţii sanitare, Andrei Iordache, afirmând că în acest mod se fac economii şi poate să se încadreze în limita de buget stabilită prin contractul...