Cele mai citite
 


Spitalul Militar Central instalează un cort pentru asistenţă medicală în Piaţa Tricolorul
sâmbătă, 16 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC) Bucureşti instalează un cort de asistenţă medicală pe esplanada din Piaţa Tricolorului, în faţa Palatului Cercului Militar Naţional, ca urmare, începând de vineri, trecătorii vor putea beneficia gratuit, pe toată perioada în care temperaturile vor fi caniculare, de servicii medicale, a anunţat MApN.
Măsura a fost dispusă de ministrul apărării naţionale, Gabriel Oprea, după ce Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, pentru acest sfârşit de săptămână, cod galben pentru vreme caniculară în Capitală.
Serviciile medicale vor fi asigurate de medici şi asistenţi ai SUUMC specializaţi în medicină de urgenţă. Cortul este dotat cu instalaţii de ventilare a aerului, are asigurată în permanenţă apă rece iar o ambulanţă a SUUMC va fi staţionată permanent în apropiere.
Pacienţii care vor necesita investigaţii suplimentare vor putea fi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a SUUMC, unde personalul de specialitate este pregătit să acorde asistenţa necesară, precizează Biroul de presă al MApN. AGERPRES/(AS - Claudia Stănescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Ministrul Duşa: Spitalul Militar Central, un fanion al medicinei militare româneşti Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat miercuri că Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC) "Dr. Carol Davila" reprezintă o unitate-fanion a medicinei militare româneşti, care anual tratează peste 175.000 de pacienţi.
Spitalul Militar tratează în fiecare an peste 175.000 de pacienţi Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila" tratează anual peste 175.000 de pacienţi internaţi şi în regim ambulatoriu, informaţie transmisă luni, cu ocazia simpozionului Zilele Spitalului Militar Central.
Nouă spitale vor asigura asistenţa medicală de sărbători în Bucureşti Nouă spitale vor asigura asistenţa medicală, în Bucureşti, de Crăciun şi Anul Nou.
Spitalul Militar Central: Cei patru pacienţi de la Colectiv au o stare generală bună Cei patru pacienţi răniţi în clubul Colectiv şi internaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" sunt într-o stare generală bună, cu evoluţie favorabilă, conştienţi, cooperanţi, orientaţi temporo-spaţial, echilibraţi respirator şi hemodinamic.
Nouă spitale vor asigura în Capitală asistenţa de urgenţă de Sf. Andrei şi 1 Decembrie Nouă spitale vor asigura în Capitală asistenţa medicală de urgenţă pentru adulţi şi copii luni, de Sf. Andrei, şi marţi, de Ziua Naţională a României, precizează un comunicat publicat pe site-ul DSP.