Cele mai citite
 


Tiroida si sanatatea organismului (Campania: “Lasa fluturele sa zboare, insa ai grija de el”)
joi, 4 august 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Endocrinologie
 

 

 
 
Preventia bolilor tiroidiene
Vrei sa afli care este rolul tiroidei in organismul tau?
Vrei sa stii de ce un control periodic poate preintampina cu succes cele mai frecvente afectiuni ale tiroidei?

Vrei sa beneficiezi de un pachet medical complet la jumatate de pret?

 

 

Toate aceste informatii va sunt oferite in cadrul campaniei “Lasa fluturele sa zboare, insa ai grija de el”. Campania se desfasoara in 6 clinici din tara si este initiata de operatorul de servicii medicale Gral Medical.

Tiroida este o glanda endocrina, in forma de fluture, situata in partea anterioara a gatului.
O serie de procese fiziologice importante depind in buna lor desfasurare de o concentratie normala a hormonilor tiroidieni: dezvoltarea creierului, cresterea organismului, maturarea osoasa, productia de caldura, contractilitatea muschiului cardiac, activitatea neuro-musculara, productia celulelor sanguine, activitatea gastro-intestinala, metabolismul lipidic si al hidratilor de carbon.
De aceea, orice modificare a functiei tiroidei, fie in sensul scaderii productiei hormonale (hipotiroidie), fie in sensul cresterii acesteia (hipertiroidie) va avea rasunet asupra intregului organism, prin aparitia unei multitudini de simptome foarte variate.
 
De multe ori, pacientul este plimbat prin diferite specialitati medicale (cardiologie, psihiatrie, gastroenterologie etc) pana cand ajunge la endocrinolog, unde se constata ca intregul cortegiu de suferinte are drept cauza alterarea functiei tiroidiene.” afirma Prof. dr. Constantin Dumitrache medic primar endocrinologie, doctor in stiinte medicale-Clinica Gral Medical Colentina

Atentie: Romania este o tara cu deficit de iod, iar in randul populatiei se gasesc foarte multi oameni cu gusa endemica, aproape 20-30% din populatie. Cancerul tiroidian este destul de frecvent intalnit in cazul gusilor nodulare (mai ales in gusile uninodulare).

Detalii campanie
In perioada 15 iulie 2011-31 august 2011 operatorul de servicii medicale Gral Medical desfasoara campania “Lasa fluturele sa zboare, insa ai grija de el”, in cadrul careia fiecare pacient poate efectua un control promotional (55% reducere) destinat bolilor de tiroida. Campania se desfasoara in 5 orase din tara si se adreseaza:femeilor ce doresc sa ramana insarcinate, mamicilor in primul an dupa nastere, persoanelor care au antecedente in familie (boli si cancer ale tiroidei), celor care prezinta simptome de hipo si hipertiroidie, femeilor de varsta a doua, tuturor celor care au trecut printr-un impas emotional.
 
Numai in cadrul campaniei puteti benefica de analize medicale de laborator (TSH, Free T4, ATPO) si interpretare medicala specializata la un pret special de 57 lei (reducere 70 de lei) plus 25 % reducere pentru orice alta investigatie recomandata de medicul specialist endocrinolog.
 
Programari si consiliere online: www.gralmedical.ro sau la telefon in urmatoarele orase:
Bucuresti: 021-317.83.95 sau 021-323.00.00, Ploiesti: 0244-516.331
Craiova: 0311-000.200, Pitesti: 0311-000.199, Focsani: 0311-000.201

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
"Vino cu papionul la control": Pachet promoţional de analize medicale pentru tiroidă Pacienţii din Bucureşti şi din alte şase oraşe pot beneficia de o reducere de 60% la un pachet de analize medicale şi de 25% pentru o ecografie de tiroidă, în cadrul campaniei naţionale "Vino cu papionul la control", desfăşurată în perioada 26 octombrie - 30 noiembrie, la centrele Gral Medical.
Totul despre tiroida sau cum sa previi bolile tiroidiene Prof. dr. Constantin Dumitrache medic primar endocrinologie, doctor în ştiinţe medicale-Clinica Gral Medical Colentina
Gral Medical lansează o campanie naţională pentru sănătatea tiroidei Gral Medical anunţă o nouă campanie naţională pentru sănătatea tiroidei, în perioada 10 - 30 octombrie, prin care pacienţii beneficiază de reduceri la efectuarea analizelor medicale şi a ecografiei pentru tiroidă.
Gral Medical a lansat campania naţională de combatere a cancerului la sân Gral Medical desfăşoară o campanie naţională de combatere a cancerului de sân în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti, Vâlcea, Sibiu şi Craiova în perioada 14 noiembrie - 15 decembrie.
Campanie de prevenţie a cancerului mamar, desfăşurată în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti şi Craiova O campanie de prevenţie a cancerului mamar se desfăşoară în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti şi Craiova, putând fi efectuate, până pe 31 decembrie, ecografii mamare la preţuri reduse.
Endocrinologie pe intelesul tuturor Endocrinologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului endocrin. In cadrul endocrinologiei sunt investigate afectiunile tiroidiene, hipofizare, adrenale (glanda suprarenala), gonadale (testicule si ovare) si tulburarile metabolismului...