Cele mai citite
 


Metode de prevenire a cancerului de col uterin
marţi, 19 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video, Obstetrica - Ginecologie, Oncologie
 

 

 Material video din arhiva online a postului "Senso TV". Discutie despre metodele de prevenire ale cancerului de col uterin.
Interviu cu Dr. Carmen Negoescu-Gândac, medic specialist la Spitalul Clinic "Panait Sârbu".

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Coaliția de Prevenire a Cancerului de Col Uterin în România susține începerea campaniei naționale de vaccinare împotriva HPV pentru 2013-2014 Coaliția de Prevenire a Cancerului de Col Uterin în România susține preocuparea Ministerului Sănătății de a găsi formula optimă de vaccinare împotriva HPV, o eventuală campanie putând debuta în a doua parte a anului 2013.
Coaliția de Prevenire a Cancerului de Col Uterin încurajează părinții să solicite vaccinarea anti-HPV la medicul de familie Coaliția de Prevenire a Cancerului de Col Uterin din România, formată la inițiativa Fundației Renașterea, face un apel, în cadrul Săptămânii Europene de Prevenție a Cancerului de Col Uterin, pentru o mai mare implicare a autorităților din sănătate și a medicilor în realizarea celor două mari...
Coaliţia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin în România susţine începerea campaniei naţionale de vaccinare Coaliţia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin în România susţine, într-un comunicat transmis, duminică, AGERPRES, preocuparea Ministerului Sănătăţii de a găsi formula optimă de vaccinare împotriva HPV, o eventuală campanie putând debuta în a doua parte a anului 2013.
Coaliţia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin în România susţine vaccinarea împotriva HPV România se situează pe primul loc din Uniunea Europeană în ceea ce priveşte mortalitatea cauzată de cancerul de col uterin.
Campanie de prevenire a cancerului de col uterin adresată femeilor din judeţul Constanţa Spitalul Isis începe vineri o campanie gratuită de prevenire a cancerului de col uterin adresată femeilor din judeţul Constanţa.
Săptămâna europeană de prevenire a cancerului de col uterin marcată între 21 şi 27 ianuarie Coaliţia de prevenire a cancerului de col uterin, formată la iniţiativa Fundaţiei Renaşterea, marchează Săptămâna Europeană de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, în intervalul 21 - 27 ianuarie, prilej cu care vor avea loc mai multe evenimente sub genericul "Prevenirea cancerului de col uterin începe...