Cele mai citite
 


Botoşani: Zeci de persoane s-au autodenunţat la Parchet pentru dare de mită
miercuri, 20 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 20 de persoane s-au autodenunţat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru dare de mită, în dosarul în care medicul Liliana Teodoriu este cercetată pentru luare de mită în formă continuată. Prim-procurorul adjunct al Parchetului, Titiana Ungureanu, susţine că fiecare dintre denunţători susţine că a oferit medicului de la Comisia de evaluare şi expertiză din cadrul Casei Judeţene de Pensii sume de bani cuprinse între 200 şi 800 de lei.
'Au venit foarte multe persoane din proprie iniţiativă şi au solicitat să luăm în considerare declaraţiile lor arătând că au dat bani, că au fost purtaţi pe drumuri de această doctoriţă', a afirmat Ungureanu
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au cerut, în urmă cu două săptămâni, tuturor persoanelor care au apelat, în ultimii ani, la serviciile medicului Liliana Teodoriu şi care au fost nevoiţi să dea mită, să se autodenunţe.
Anchetatorii vor, în acest fel, să cunoască dimensiunea exactă a faptelor medicului cercetat pentru luare de mită în formă continuată.
De altfel, procurorii au pus la dispoziţia pacienţilor două numere de telefon (0231.512.790 sau 0231.513.181) şi o adresă de email: pt_botoşani@mpublic.ro, la care cei interesaţi pot face denunţul.
Medicul Liliana Teodoriu a fost arestată preventiv, la sfârşitul lunii iunie, după ce procurorii au demonstrat, în urma unei anchete care a durat peste două luni, că doctorul a pretins şi primit mită de la peste 130 de pacienţi pentru a le elibera acestora documente care să ateste incapacitatea lor de muncă, în vederea obţinerii pensiei pe caz de boală. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 100 de pacienţi va fi pus în libertate Fostul şef al Comisiei de expertiză şi evaluare medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, Liliana Teodoriu, care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată, va fi pusă în libertate, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Curtea de Apel Suceava.
Botoşani: Medicul care a luat mită de la 130 de pacienţi, suspendat din funcţie Medicul de evaluare şi expertiza muncii de la Casa Judeţeană de Pensii (CJP), Liliana Teodoriu, care a fost arestată săptămâna trecută pentru luare de mită în formă calificată, a fost suspendat din funcţie, a declarat, marţi, directorul CJP, Ştefan Dodiţă.
Botoşani: Procurorii le cer tuturor pacienţilor medicului Liliana Teodoriu să se autodenunţe Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani cer tuturor persoanelor care au apelat, în ultimii ani, la serviciile medicului Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii şi care au fost nevoiţi să dea mită, să se autodenunţe.
Botoşani: Cabinetul de evaluare şi expertiză medicală al Casei de Pensii rămâne închis Cabinetul de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani rămâne închis, după ce şeful Comisiei de evaluare şi expertiză medicală, medicul Liliana Teodoriu, a fost arestat preventiv, la sfârşitul lunii trecute, pentru luare de mită. Timp de o lună, sute de persoane care ar fi...
Botoşani: Medicul care a luat mită de la peste 130 de pacienţi a fost arestat preventiv Medicul Liliana Teodoriu de la Comisia de evaluare şi expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Botoşani, care este acuzat că a luat mită de la aproximativ 150 de pacienţi, va fi cercetat în stare de arest, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prim-procurorul adjunct al Parchetului...
Botoşani: Dr. Liliana Teodoriu, trimisă în judecată Dr. Liliana Teodoriu, care a fost arestată preventiv la sfârşitul lunii iunie pentru luare de mită, a fost trimis, miercuri, în judecată, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, procurorul Aurel Simion.