Cele mai citite
 


Călăraşi: Un tânăr a fost găsit cu multiple fracturi în scara unui imobil
miercuri, 20 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost găsit marţi cu multiple fracturi în scara unui imobil din municipiul Călăraşi, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi.
Potrivit IPJ, acesta era cunoscut cu probleme psihice şi ar fi căzut de la etajul al doilea al imobilului în care locuia, dar în interiorul casei scărilor.
''La UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţe Călăraşi a fost adus de un echipaj SMURD un bărbat în vârstă de 29 de ani găsit pe scara blocului cu politraumatism produs în circumstanţe neprecizabile. La prezentare bolnavul avea politraumatism cranian, politraumatism toracic, traumatism de coloană toracică, traumatism abdominal, traumatism de bazin şi traumatism al ambelor membre pelvine'', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Călăraşi, dr. Laurian Ioniţă.
Potrivit acestuia, după internare, bărbatului i s-a efectuat o explorare cu tomograful şi s-a constatat că avea şi fracturi multiple vertebrale şi de bazin, medicii fiind nevoiţi să intervină chirurgical pentru a evacua sângele din cavitatea pleurală.
După ce a fost echilibrat din punct de vedere respirator şi hemodinamic, acesta a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti cu un elicopter SMURD.
În cauză continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul. AGERPRES/(A - Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Femeie rănită într-un accident rutier, transportată la Bucureşti cu un elicopter SMURD O femeie în vârstă de 36 de ani, din localitatea Roseţi, care a fost rănită luni într-un accident rutier, a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.
Călăraşi: Prematur transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală Un copil născut prematur la Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi a fost transportat miercuri cu ajutorul unui elicopter SMURD la un spital din Capitală.
Satu Mare: Elicopter SMURD, defectat în curtea Spitalului Judeţean Un elicopter SMURD care trebuia să transporte la Bucureşti un pacient în stare gravă s-a defectat sâmbătă în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare în timp ce încerca să decoleze.
Ambasadorul Irlandei, dus de urgenţă la Spitalul Floreasca Ambasadorul Irlandei, Gerard Corr, a fost transportat luni la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului de Urgenţă Floreasca, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.
Elicopterele SMURD i-au adus pe ultimii patru răniţi grav din Bulgaria, la Spitalul Floreasca Ultimii patru răniţi grav din accidentul din Bulgaria au fost aduşi, duminică, cu un elicopter SMURD şi vor fi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, alături de ceilalţi doi aduşi în cursul acestei zile.
Noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca, inaugurată Ministrul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat luni că noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca este a doua de acest fel inaugurată în Bucureşti, în aproape un an, şi şi-a exprimat speranţa că vor fi deschise şi altele atât în ţară, cât şi în Capitală.