Cele mai citite
 


Chirugia estetică din Cehia, din ce în ce mai căutată de străini
miercuri, 20 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Din ce în ce mai mulţi turişti occidentali călătoresc în Republica Cehă pentru a face operaţii estetice, de la cele de mărire a sănilor până la cele de lifting facial, în mare măsură datorită unui raport calitate/preţ foarte interesant, au constat marţi autorităţile medicale şi turistice din Praga, transmite AFP.
"Am înregistrat o creştere importantă a numărului de turişti în scopuri medicale, de la aproximativ 6.000 în 2008 la 9.000 în cursul anului trecut", a declarat vicepreşedintele Asociaţiei agenţiilor de turism din Cehia, Tomio Okamura, în cadrul unei conferinţe de presă.

Străinii reprezintă o cincime din numărul clienţilor care solicită servicii de chirurgie estetică în Cehia.

"Paradoxal, criza este cea care ne-a ajutat. Oamenii doresc să facă economii aşa că au început să caute servicii de chirurgie estetică mai ieftine, dar la aceleaşi standarde de calitate din Occident", a mai adăugat el.

Cei mai mulţi clienţi străini ai clinicilor de chirurgie estetică din Cehia provin din Germania, Anglia şi Austria, dar sunt şi clienţi care vin din Polonia şi Slovacia, a precizat el.AGERPRES/(Codruţ Bălu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Barbatii au inceput sa fie la fel de preocupati ca si femeile in a se mentine tineri In ultimii ani statisticile Societatilor de Chiurgie Plastica din America si Europa demonstreaza faptul ca proceduri precum liposuctia, blefaroplastia, liftingul facial sau injectiile cu acid hialuronic si botox sunt in clasamentul celor mai cerute operatii de catre barbati.
Liftingul facial nechirurgical te intinereste cu peste 10 ani in doar o ora Cu pasi marunti, dar siguri, romancele incep sa se alinieze trendului international de estetica, acolo unde liftingurile faciale si procedurile de intinerire chirurgicale scad cu peste 30%. Medicii de top din America si Anglia, acolo unde se realizeaza cele mai multe proceduri estetice...
Cu câţi ani întinereşte un lifting? Într-un studiu canadian s-a încercat pentru prima oară evaluarea întineririi de care beneficiază pacienţii după o operaţie estetică. Studenţi la medicină au fost invitaţi să ghicească vârsta a 54 de femei şi şase bărbaţi în fotografii făcute înainte şi după intervenţiile de chirurgie estetică, scrie...
Spania: Criza a redus cu 27 la sută numărul operaţiilor estetice Criza economică a redus cu 27 la sută numărul operaţiilor estetice din Spania, care se situează în prezent pe locul 15 din lume, cu 105.000 de operaţii de acest tip efectuate în 2009. Nouă din zece persoane care au apelat la intervenţii estetice sunt femei, informează vineri EFE.
Toamna şi iarna - printre cele mai aglomerate perioade din an pentru intervenţiile de chirurgie estetică Intervenţiile de chirurgie estetică sunt din ce în ce mai populare, atât la nivel mondial, cât şi în România, iar implanturile cu silicon, liposucţiile sau rinoplastiile sunt printre cele mai căutate şi cerute astfel de operaţii. Românii îşi doresc să arate din ce în ce mai bine, să se facă...
Deficienţe grave în clinicile de chirurgie plastică din Marea Britanie Un raport medical cu privire la situaţia în care se află clinicile private de chirurgie plastică din Marea Britanie a dezvăluit că există deficienţe grave atât în ceea ce priveşte gradul de pregătire al chirurgilor, cât şi al echipei pe care aceştia o conduc, transmite joi Efe.