Cele mai citite
 


Iaşi: Asistenţă medicală pentru cei afectaţi de caniculă, acordată în mai multe zone ale oraşului
miercuri, 20 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medici de la Spitalul ''Sfântul Spiridon'' vor asigura asistenţa medicală în mai multe zone ale Iaşiului, în caz de cod portocaliu sau roşu de caniculă.
''Asistenţa medicală de urgenţă va fi acordată în cele cinci puncte sau mai bine zis centre de cartier din oraş. În fiecare dintre aceste centre îşi vor desfăşura activitatea câte doi asistenţi medicali care vor lucra în două ture. De asemenea, va mai fi asigurată asistenţa medicală în nouă supermarketuri din municipiu. Spitalele 'C.I.Parhon', Pneumoftiziologie, Recuperare, Neurochirurgie şi Pediatrie ar urma să se ocupe de restul punctelor de prim-ajutor'', a explicat conf.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.
Potrivit acesteia, din cauza căldurii, în ultima gardă, 10 persoane au ajuns la UPU din cadrul Spitalului ''Sfântul Spiridon'', majoritatea tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani.
Municipalitatea ieşeană a anunţat în urmă cu o săptămână că în perioada caniculei vor fi luate o serie de măsuri, printre care şi distribuirea în centrele de cartier a 3.000 de sticle cu apă şi punerea în funcţiune a fântânilor. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: 50 de persoane au ajuns marţi la spital din cauza caniculei Numărul persoanelor care au nevoie asistenţă medicală specializată a crescut în ultimele zile la Iaşi din cauza temperaturilor foarte ridicate, numai în cursul zilei de marţi 50 de persoane necesitând îngrijiri medicale.
Galaţi: Asistenţa medicală de urgenţă va avea patru noi staţii Asistenţa medicală de urgenţă la nivelul judeţului Galaţi va fi îmbunătăţită prin amenajarea unor noi sedii şi garaje de ambulanţă, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa.
Tudor Ciuhodaru: Comasarea spitalelor 'Sf. Ioan' şi 'Sf. Spiridon' din Iaşi îngreunează rezolvarea urgenţelor Comasarea spitalelor clinice de urgenţă 'Sf. Ioan' şi 'Sf. Spiridon' din Iaşi, prevăzută de Ministerul Sănătăţii, nu va conduce la creşterea calităţii actului medical, ci doar la temporizarea rezolvării terapeutice a urgenţelor, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, deputat independent...
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Mehedinţi: Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală persoanelor afectate de caniculă Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru asigurarea asistenţei medicale la un număr de zece persoane afectate de temperaturile ridicate din apartamente sau de pe stradă, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt...
Nouă spitale asigură, de Paşti, în Bucureşti, asistenţa medicală de urgenţă Asistenţa medicală de urgenţă pentru adulţi şi copii este asigurată în perioada sărbătorilor pascale (15 aprilie - 17 aprilie) de nouă spitale din Bucureşti.