Cele mai citite
 


Iaşi: Copii de 4 şi 6 ani, drogaţi din greşeală
miercuri, 20 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi fraţi, în vârstă de 4 şi 6 ani, din oraşul Podu Iloaiei au fost aduşi la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi, unde medicii au constatat că aceştia aveau în organism metamfetamine şi opiozi.
"Copiii, fraţi, au fost aduşi la noi cu Salvarea, în cursul nopţii, cu aparenţa unor intoxicaţii etilice. Analizele toxicologice au arătat însă că în organism existau metamfetamine şi opiozi. Dimineaţa, ca şi în cursul zilei de până acum, s-au simţit bine. Ei se află sub supraveghere pentru a vedea evoluţia stării lor. Ei vor fi externaţi în cursul zilei de miercuri", a explicat dr Marcel Burlacu, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie.
Atât mama cât şi tatăl copilului fac parte din categoria celor "fără ocupaţie".
Mama copilului povesteşte că în timpul unei discuţii purtate cu vecina, copiii au profitat de neatenţia sa şi au băut conţinutul unei sticle găsite în grădina acesteia, dar şi dintr-o floare galbenă. De cealaltă parte, specialiştii au îndoieli în privinţa veridicităţii spuselor acestora, mai ales că nu cunosc plante care să aibă aceeaşi structură biochimică precum a metamfetaminelor.
Pentru a elucida misterul, medicii au sesizat atât Poliţia cât şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Reprezentanţii celor două instiuţii au demarat o anchetă pentru a afla cum au reuşit copiii să se drogheze. AGERPRES/(A, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Anchetă demarată de autorităţi după ce un copil a fost abandonat în faţa uşii bunicii sale Poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi au demarat, luni, o anchetă după ce o tânără şi-a abandonat copilul la uşa mamei sale.
Iaşi: Anchetă privind moartea unui copil la două zile după ce a fost adus la spital Autorităţile locale au demarat o anchetă după ce o fetiţă în vârstă de un an şi două luni, din comuna Dobrovăţ, a murit la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi.
Iaşi: Aparatură medicală de ultimă generaţie, donată Spitalului de Pediatrie ''Sfânta Maria'' Spitalul de Pediatrie ''Sfânta Maria'' din Iaşi a primit, joi, echipamente medicale în valoare de 41.000 de euro drept donaţie din partea unei organizaţii neguvernamentale.
Iaşi: Copil de opt luni în stare gravă la spital după ce a mâncat, în ultimele zile, ceai cu biscuiţi Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi au demarat vineri o anchetă, după ce un copil de opt luni a fost adus în stare gravă la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" în urma unei afecţiuni respiratorii acute.
Iaşi: Copil de 12 ani intoxicat cu etnobotanice Un băiat în vârstă de 12 ani a fost adus la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi după ce a fost găsit inconştient într-un bar din oraşul Târgu Frumos.
Iaşi: Adolescenţi aduşi la spital după ce au consumat droguri Doi adolescenţi au fost aduşi în stare gravă la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" din Iaşi după ce la sfârşitul orelor de curs au consumat plante etnobotanice şi marijuana.