Cele mai citite
 


Iaşi: Saloane cu aer condiţionat, televizor, frigider şi grup sanitar individual, la Spitalul de Recuperare
miercuri, 20 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului de Recuperare din Iaşi doreşte să ofere mai mult confort pacienţilor, înfiinţând câte două saloane bine dotate în fiecare din cele zece secţii clinice ale unităţii medicale.
Directorul medical al Spitalului de Recuperare din Iaşi, dr. Doru Baltag, susţine că pacienţii care doresc aer condiţionat în salon, televizor, frigider sau grup sanitar individual vor beneficia de toate acestea în schimbul unei sume de bani care variază între 30 şi 35 de lei/loc/ziua de internare.
'Pentru a satisface nevoile de confort ale pacienţilor, avem pregătite şi astfel de rezerve. În general, mergem pe ideea înfiinţării a două rezerve în fiecare secţie, cu o capacitate de două, trei, cel mult patru paturi. Preţul unei zile de cazare într-o astfel de rezervă este de 35 de lei/loc, pentru camera cu două paturi, şi de 30 de lei pentru un loc într-o rezervă de trei sau patru paturi. Locurile nu sunt destinate doar pacienţilor, ci şi însoţitorilor acestora', a declarat, marţi, pentru AGERPRES dr. Baltag.
Două astfel de rezerve există deja în cadrul secţiei de neurologie a spitalului şi, conform directorului medical, sunt des solicitate.
Spitalul de Recuperare din Iaşi este cea mai mare unitate medicală de profil din partea estică a României, având o capacitate de cazare de aproximativ 550 de paturi. Afluenţa bolnavilor care vin să se trateze la acest spital este de peste 26.000 de persoane, majoritatea agricultori din alte judeţe. AGERPRES/(A - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Spitalul de Recuperare se va dota cu 10 paturi noi Conducerea Spitalului Clinic de Recuperare din Iaşi a reuşit să obţină finanţare pentru dotarea Secţiei Reumatologie cu mobilier special de spital, susţin reprezentanţii unităţii medicale.
Program de recuperare a persoanelor cu afecţiuni cardiace implementat, în premieră naţională, la Iaşi Specialiştii de la Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi au inaugurat, în premieră naţională, un program TV de educaţie şi recuperare a bolilor cardiovasculare.
Iaşi: Cea de-a VI-a Conferinţă Naţională de Scleroză Multiplă Aproximativ 200 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi, începând de joi, la Iaşi,să participe la cea de-a VI-a Conferinţă Naţională de Scleroză Multiplă, a declarat miercuri, prof.univ.dr. Cristian Dinu Popescu, preşedintele Clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului de Recuperare.
Iaşi: Un centru de robotică medicală va fi realizat la Spitalul de Recuperare, până la sfârşitul anului Managerul Spitalului de Recuperare din Iaşi, Carmen Cumpăt, a declarat că intenţionează să dezvolte în cadrul unităţii medicale pe care o conduce un centru de robotică medicală.
Iaşi: Anchetă internă la Institutul de Neuropsihiatrie Socola după dispariţia unui pacient Conducerea Institutului de Neuropsihiatrie Socola a anunţat, luni, că a demarat o anchetă internă după ce unul dintre pacienţii unităţii medicale a dispărut de joi seara.
Iaşi: Şeful Clinicii de Ortopedie de la Spitalul de Recuperare, acuzat de luare de mită, a fost reţinut pentru 24 de ore Şeful Clinicii de Ortopedie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi, prof. univ. dr. Paul Botez, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de luare de mită, în urma unui flagrant, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, Carmina Pascal, şefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.