Cele mai citite
 


Prahova: Copil de doi ani intoxicat cu insecticid
miercuri, 20 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil de doi ani şi cinci luni din oraşul prahovean Mizil s-a intoxicat accidental cu insecticid, acesta ajungând în comă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Ploieşti.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova remis, marţi, presei, minorul care se află în grija bunicilor, părinţii săi fiind plecaţi de o lună în Italia, a fost adus, luni seară, în stare de inconştienţă la această unitate medicală, prezentând simptome de intoxicaţie cu o substanţă necunoscută.
În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, s-a constatat faptul că băieţelul a băut o substanţă necunoscută dintr-un pet găsit pe un câmp din apropierea locuinţei bunicilor, într-o zonă unde sunt depozitate reziduuri menajere.
Managerul Spitalului de Pediatrie Ploieşti, Oresta Vasile, a declarat, marţi, că minorul a fost externat, acesta revenindu-şi în urma aplicării tratamentului medical datorită faptului că a fost adus în timp util la spital.
Recipientul găsit de copil a fost predat lucrătorilor Poliţiei Oraşului Mizil, fiind informaţi, totodată, şi lucrătorii din cadrul Primăriei Oraşului Mizil - Serviciul de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Toţi cei 13 copii care au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie Ploieşti au fost trimişi acasă Toţi cei 13 copii care au fost transportaţi vineri cu ambulanţele de la Şcoala din Târgşoru Vechi la Spitalul de Pediatrie Ploieşti cu suspiciunea de intoxicaţie cu o substanţă necunoscută au fost trimişi acasă, după ce medicii au constat că analizele lor erau normale.
Prahova: Directorul DGASPC, singurul candidat rămas în concurs pentru postul de manager al SJU Ploieşti Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova, Alexandru Băloi, este singurul candidat care a mai rămas în concurs pentru obţinerea postului de manager al spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul copilului adus la spital intoxicat cu un calmant Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DASPC) au demarat miercuri o anchetă în cazul bebeluşului în vârstă de 11 luni din municipiul Bârlad care a fost adus în comă la spital după ce mama sa i-a administrat mai multe picături dintr-o...
Prahova: Ambulanţă implicată într-un accident la Ploieşti; cinci persoane, între care asistenta şi pacientul, rănite Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din zona de nord a Ploieştiului şi în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova, aflată în misiune, şi un autoturism.
Prahova: Asistentă medicală, decedată la locul de muncă; ea se afla acolo în afara programului Ploieşti, 21 oct/ Agerpres/- O femeie de 63 de ani care lucra ca asistentă medicală în cadrul Policlinicii Cina din municipiul Ploieşti a decedat, vineri, după ce i s-a făcut rău la locul de muncă, ea aflându-se acolo în afara programului.
Prahova: Mai mulţi elevi, la spital, după ce s-au intoxicat cu o substanţă necunoscută Un număr de 15 elevi de la o şcoală generală din Târgşoru Vechi au acuzat, vineri, stări de rău, 13 dintre ei fiind preluaţi de ambulanţă pentru a fi transportaţi la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae.