Cele mai citite
 


Teleorman: Zone deficitare în acoperirea cu medici de familie şi stomatologi
miercuri, 20 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Oraşele Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele, Videle şi Zimnicea au fost declarate zone deficitare în ceea ce priveşte ocuparea posturilor de medici de familie în anul 2011.
Purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate Teleorman, Mihaela Popa, a declarat marţi pentru AGERPRES că în mediul rural sunt neacoperite cu medici de familie localităţile Beciu, Blejeşti, Botoroaga, Buzescu, Conţeşti, Fântânele, Islaz, Măldăeni, Mârzăneşti, Orbeasca, Plosca şi Tătărăştii de Jos.
Din punctul de vedere al existenţei medicilor stomatologi, localităţile urbane Turnu Măgurele, Roşiorii de Vede, Zimnicea şi Videle au fost încadrate în zone deficitare pentru anul 2011.
De asemenea, cele mai multe localităţi rurale din Teleorman se încadrează în categoria zone deficitare cu privire la medicii stomatologi, excepţiile, puţine, fiind comunele Izvoarele, Drăgăneşti Vlaşca, Brânceni şi Ţigăneşti. AGERPRES/(AS - Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Deficit de medici de familie în mai multe localităţi Aproape 20 de localităţi din judeţul Teleorman întrunesc condiţiile de încadrare cu medici de familie în zone deficitare, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS), Mihaela Popa.
Teleorman: Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut pentru asistenţa medicală primară Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pentru asistenţa medicală primară în judeţul din sudul ţării, se arată într-un raport dat publicităţii marţi de această instituţie.
Caraş-Severin: Localităţi fără medici de familie Preşedintele-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, Gheorghe Dumitraşcu, a declarat, luni, că asiguraţii din mai multe judeţe unde nu există medici de familie au trebuit să opteze pentru alte cabinete de medicină de familie, din localităţi mai apropiate.
Suceava: Casa de Asigurări de Sănătate încheie contracte doar cu 55 medici stomatologi dintr-un total de 383 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava va încheia, de la 1 iulie, contracte cu 55 medici stomatologi din judeţ, dintre care 22 în mediul urban şi 33 în mediul rural, a declarat joi directorul instituţiei, Adela Băişanu.
Caraş-Severin: CJAS a perfectat contracte de furnizare de servicii cu 168 de medici de familie Casa de Asigurări de Sănătate a perfectat, în acest an, la nivelul judeţului Caraş-Severin, contracte de furnizare de servicii medicale cu un număr de 168 de medici de familie, dintre care, 73 funcţionează în mediul rural.
Teleorman: Nouă centre de permanenţă medicală au contracte cu CAS Nouă centre medicale de permanenţă din mediul rural din judeţul Teleorman au în acest an contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) pentru furnizarea de servicii specifice.