Cele mai citite
 


Un chinez înghite benzină ca medicament de 42 de ani
miercuri, 20 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
De câteva decenii, un chinez are obiceiul bizar de a se trata înghiţind benzină, lucru care nu i-a înrăutăţit sănătatea. Chen Jejun, acum în vârstă de 71 de ani, trăieşte singur, pe un deal din oraşul Shuijiang, scrie site-ul lesquotidiennes.com.
Este cunoscut în regiune ca un bun cioplitor în piatră, dar nu numai pentru asta: obiceiul lui de a se trata bând benzină a devenit celebru. El a băut 1,5 tone de carburant în cei 42 de ani de când a început. În 1969, având o tuse gravă şi dureri în piept, a luat mai multe medicamente care nu i-au făcut niciun bine. Într-o zi, a băut un pahar de kerosen, l-a durut stomacul şi s-a culcat. Când s-a sculat, după o oră, s-a simţit mult mai bine şi atunci a continuat acest 'tratament'. După ani întregi în care a băut kerosen, a schimbat 'tratamentul' şi a început să bea benzină, pentru că primul se găsea deja foarte greu.

La un consult medical, doctorii au constatat că Chen este sănătos. Specialiştii de spitalul universitar din Chingqing arată că bătrânul a dezvoltat o apărare imunitară împotriva benzinei şi de aceea n-a murit.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stomacul Stomacul – este un organ cavitar mobil, in forma de cimpoi sau litera „J”, reprezentand portiunea cea mai dilatata a tubului digestiv, cu rol de depozitare si digestie a alimentelor.
Refluxul gastric - sfaturi alimentare pentru vindecarea naturala In jur de 20 % dintre adulti sufera de boala refluxului gastro-esofagian. Cauzele refluxului de acid gastric includ sarcina, herniile hiatale, o dieta nesanatoasa si un dezechilibru al acidului gastric, toate avand ca rezultat regurgitarea acidului care genereaza neplacutele simptome de reflux...
Ziua mondială a astmului În 2015, Ziua mondială a astmului este marcată în întreaga lume la 5 mai (în prima zi de marţi a lunii) şi are ca obiectiv îmbunătăţirea informării despre această afecţiune şi despre modurile de îngrijire.
Astmul poate fi controlat! Astmul este o boală cronică de plămâni, caracterizată prin probleme recurente de respiraţie şi prin simptome ca lipsa de aer, respiraţie şuierătoare, senzaţie de apăsare în piept şi tuse. Afecţiunea nu poate fi vindecată, dar cei diagnosticati cu astm pot duce o viaţă normală, activă, dacă respectă...
În România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripa nouă La nivel naţional din luna mai când s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu virsuul AH1N1 şi până în prezent au fost înregistrat 555 de îmbolnvări, a precizat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.
Vaslui: Tânăr cu arsuri grave, după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină Un tânăr în vârstă de 18 ani din localitatea vasluiană Todireşti a ajuns, duminică, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corporală, după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină.