Cele mai citite
 


Unităţi medicale verificate de corpul de control al ministrului Igaş după respingerea a nouă candidaţi la vizita medicală
miercuri, 20 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a dispus luni efectuarea de verificări de către Corpul de Control al ministrului la unităţile medicale ale MAI din judeţele Gorj, Dolj, Constanţa, Vrancea şi Braşov, după ce nouă candidaţi la admiterea în Academia de Poliţie ''Alexandru Ioan Cuza'' au fost respinşi la vizita medicală pentru neîndeplinirea condiţiilor de înscriere la concurs.
''În prima zi a probelor eliminatorii, la contravizita medicală au fost identificaţi nouă candidaţi care nu îndeplineau criteriile de selecţie, situându-se sub baremul de înălţime (şase fete) sau având afecţiuni oftalmologice (trei băieţi). Iniţial, cei nouă candidaţi fuseseră declaraţi apţi de către unităţile medicale teritoriale pentru înscrierea la admiterea la Academia de Poliţie'', precizează MAI într-un comunicat transmis AGERPRES.
Potrivit sursei citate, anterior demarării procesului de admitere în unităţile de învăţământ ale MAI, ministrul Igaş a cerut ca examinarea candidaţilor să se realizeze ''cu obiectivitate, corectitudine şi cu respectarea cu stricteţe a regulamentelor specifice''.
''Prin Ordin al ministrului, anul acesta a fost interzisă acordarea de derogări de la condiţiile şi criteriile stabilite pentru recrutarea candidaţilor. De asemenea, ministrul Igaş a dispus instalarea de camere video în toate sălile în care se desfăşoară examinarea. Procesul de admitere este observat şi monitorizat de reprezentanţi ai Direcţiei Generale Anticorupţie, Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă şi ai Corpului de Control al ministrului'', adaugă MAI în comunicatul transmis. AGERPRES/(AS - Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Candidaţii la Academia de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza' supravegheaţi de camere video Cei peste 450 de candidaţi la Academia de Poliţie ''Alexandru Ioan Cuza'' sunt supravegheaţi, în timpul examenului, pentru prima dată, de camere video.
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
Arad: Şefa secţiei de Psihiatrie a SCJU, vizată de percheziţiile în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă ÎCCJ Arad, 31 mai /Agerpres/- Poliţiştii arădeni au percheziţionat, marţi, cabinetele unor medici de pe reza judeţului, între care şi la cel al prof. dr. Delia Marina Podea, şeful Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, care este suspectată de faptul că ar fi solicitat bani de la...
ANOFM: Peste 8.300 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 27 ianuarie - 2 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 8.377 locuri de muncă vacante pentru perioada 27 ianuarie - 2 februarie, cu 595 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Peste 7.300 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 10 - 16 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.380 locuri de muncă vacante pentru perioada 10 - 16 februarie, cu 1.211 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
Gorj: Aproximativ 600 de candidaţi s-au înscris pentru 23 de posturi titularizabile în învăţământ Aproximativ 600 de candidaţi şi-au depus dosarul pentru susţinerea examenului de titularizare la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj, anul acesta fiind scoase la concurs 23 de posturi titularizabile, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al instituţiei, Georgeta Popescu.