Cele mai citite
 


Circumcizia ar duce la creşterea satisfacţiei sexuale (studiu)
joi, 21 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala
 

Circumcizia, procedeu care reduce riscul infecţiei cu virusul sida cu 60% la bărbaţi, oferă, în plus, mai multă satisfacţie sexuală, arată un studiu prezentat la conferinţa asupra sida, care se va încheia miercuri la Roma, relatează AFP.

Studiul s-a desfăşurat în Uganda, în 2009, în el fiind implicaţi cercetători de la universitatea din Makerere: în februarie - septembrie 2009, au fost circumcişi 316 bărbaţi cu media de vârstă de 22,7 ani. La un an după operaţie, 220 bărbaţi erau activi din punct de vedere sexual. Dintre aceştia, 87,7% au spus cercetătorilor că ajungeau mai repede la orgasm, iar 92,3%, că simţeau mai multă satisfacţie sexuală.AGERPRES/ (Lelia Bretan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un nou studiu în favoarea circumciziei ca mijloc de luptă împotriva SIDA Bărbaţii circumcişi sunt mai puţin dispuşi să facă sex neprotejat, relevă un nou studiu, realizat de cercetători americani, ce susţine circumcizia ca mijloc de luptă împotriva SIDA, relatează AFP.
Noi speranţe pentru cei 33 de milioane de bolnavi de sida Conferinţa ştiinţifică internaţională dedicată sidei, care s-a terminat miercuri seara la Roma, a deschis piste care au suscitat entuziasmul participanţilor, dar vor trebui timp şi mulţi bani pentru a controla această epidemie care afectează 33 de milioane de persoane, relatează AFP.
Controverse după publicarea unui studiu care condamnă circumcizia Un nou studiu care a ajuns la concluzia că circumcizia poate duce la scăderea plăcerii sexuale a atras criticile unor cercetători din domeniu, care susţin că rezultatele sunt greşite, conform LiveScience.com.
SIDA a apărut la Kinshasa în anii '20, dezvăluie istoria genetică a virusului HIV (studiu) Istoricul maladiei SIDA a început la Kinshasa, capitala Republicii Democratice Congo, în anii '20, înainte de a se răspândi într-o lumea aflată în plină în schimbare, notează un studiu publicat în revista "Science" şi elaborat de o echipă internaţională de cercetători, care au reconstituit istoria genetică...
SIDA: descoperirea a doi anticorpi care blochează 90% din tulpinile HIV O echipă de cercetători americani a anunţat descoperirea a doi anticorpi puternici care neutralizează 90% din totalul tulpinilor virusului HIV, care provoacă SIDA, conform unui studiu publicat joi, transmite AFP.
SIDA: Tratamentul antiretroviral este mai eficient decât se prevăzuse Există o veste bună pentru lupta împotriva HIV: tratamentul antiretroviral împotriva transmiterii infecţiei cu virusul SIDA este chiar mai eficient decât fusese anunţat, relevă rezultatele unui studiu prezentat oficial luni la Roma, informează marţi cotidianul Le Parisien.