Cele mai citite
 


Fotbal: Nicolae Badea - Sper că Dinu va fi din nou alături de echipă la finalul lunii august
joi, 21 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca la finalul lunii august Cornel Dinu, administratorul delegat al grupării, să fie din nou alături de echipă, după o intervenţie chirurgicală la inimă.
''Cornel Dinu nu poate fi vizitat în aceste zile. Am vorbit în cursul dimineţii cu directorul Şerban Brădişteanu şi mi-a comunicat faptul că intervenţia chirurgicală este programată peste 2-3 săptămâni. Acest timp este necesar pentru o cât mai bună delimitare a zonei de infarct şi pentru a nu fi riscuri ulterioare'', a spus Badea.
În context, Nicolae Badea a precizat că speră că la finalul lunii august Cornel Dinu să poată fi din nou alături de fotbalişti şi de staff-ul tehnic. Dinu regretă faptul că nu poate să fie prezent lângă jucători încă din prima etapă a noului campionat.
Mijlocaşul Gabriel Torje a spus că ''toţi jucătorii îi urează însănătoşire grabnică lui Cornel Dinu şi să depăşească problemele medicale pe care le are''.
Fostul mare fotbalist Cornel Dinu a fost internat marţi dimineaţa în Clinica de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde a fost adus cu ambulanţa. În urma investigaţiilor, medicii i-au pus diagnosticul de infarct miocardic acut. După stabilirea diagnosticului i-a fost montat un stent.
În prima etapă din Liga I, formaţia Dinamo Bucureşti primeşte replica echipei FCM Tg. Mureş, vineri 22 iulie. Jocul se va desfăşura de la ora 20,20, fiind televizat de Antena 1. (Foto pe flux)
AGERPRES (Aristotel Bunescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Târgu Mureş: Transplant de cord la un pacient care a mai suferit în trecut o operaţie pe cord deschis O echipă multidisciplinară condusă de şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, dr. Horaţiu Suciu, a efectuat vineri al cincilea transplant de inimă din acest an, la un bărbat în vârstă de 38 de ani din judeţul Arad...
Şerban Brădişteanu: Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis după ce zona de infarct va fi bine delimitată Cornel Dinu are o evoluţie favorabilă şi va fi operat pe cord dar numai după ce zona de infarct va fi bine delimitată şi se va stabili dimensiunea acestuia, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Dr. Şerban Brădişteanu: Starea arterelor coronare este gravă în cazul lui Constantin Nicolescu Dr. Şerban Brădişteanu, şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, a declarat joi seară, că starea arterelor coronare ale preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, este gravă.
Tumoră renală de opt centimetri extinsă pe vena cavă, extirpată într-o operaţie în premieră la Târgu Mureş Specialiştii de la Clinica de Urologie din Spitalul Clinic Judeţean Mureş şi cei de la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş au realizat, miercuri, în premieră, o operaţie extrem de rară, de extirpare a unei tumori de opt centimetri şi a unui tromb...
REPORTAJ/Peste 150.000 de pacienţi şi numeroase tehnici noi în transplantul cardiac, la Institutul de Boli Cardiovasculare Târgu Mureş Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş a avut, în cei 20 de ani de activitate, peste 150.000 de pacienţi, au fost realizate 55 de transplanturi cardiace şi s-au introdus unele tehnici în premieră în România, graţie unor cercetări începute încă din anii '50...
Mureş: 270 de cadre medicale, specializate în cardiologie şi chirurgie cardiovasculară pediatrică Managerul proiectului 'Competitivitate pentru inima copiilor: cardiologie şi chirurgie cardiovasculară pediatrică - CORDISPED', dr. Klara Brînzaniuc, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, finalizarea modulelor de formare a 270 de cadre medicale, dintre care 89 de medici, în cardiologie şi chirurgie...