Cele mai citite
 


Mehedinţi: Consumatorii de alcool au produs pagube Spitalului Judeţean de Urgenţă de aproximativ 100.000 lei
joi, 21 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La aproximativ 100.000 de lei se ridică cheltuielile efectuate în acest an cu persoanele aduse în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Claudiu Zară.
Potrivit sursei citate, în perioada scursă din acest an, un număr de 405 persoane cu vârste cuprinse între 50 şi 70 ani au fost internate în spital pentru a primi asistenţă medicală în urma consulului excesiv de alcool.
'Cheltuielile făcute cu fiecare pacient în parte au oscilat între 137 şi 600 de lei. Banii alocaţi pentru salvarea acestora au provenit din resursele spitalului, lucru care a afectat sectoarele pentru care ni s-au alocat', a precizat Zară.
Majoritatea persoanelor care au apelat la serviciile medicale ale SJU din Drobeta Turnu Severin au fost internaţi prin Serviciul de Urgenţe, viaţa lor fiind pusă în pericol din cauza alcoolului în momentul în care persoane apropiate lor au solicitat ambulanţa. AGERPRES/ (A-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Aproximativ 25% din intervenţiile medicale efectuate în minivacanţa de 1 Mai s-au soldat cu internări la SJU Aproximativ 25% din numărul total de 150 cazuri în care medicii au acordat asistenţă medicală de urgenţă, în perioada 1-3 mai, au necesitat internarea persoanelor pentru care s-a solicitat intervenţie, a declarat duminică, pentru AGERPRES, coordonatorul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean...
Mehedinţi: Aproape 700 de persoane au solicitat intervenţia mediciilor în perioada Sărbătorilor Pascale Aproximativ 700 de persoane au solicitat asistenţă medicală în perioada Sărbătorilor Pascale, a declarat marţi, pentru AGERPRES directorul spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, Doina Borugă.
Mehedinţi: Cinci intervenţii de asistenţă medicală rezolvate de SMURD Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit, marţi, în cinci cazuri în care au acordat primul ajutor de urgenţă unor persoane din localităţile Drobeta Turnu Severin, Cremenea de Jos, Comanda şi Albuleşti.
Mehedinţi: Peste 145 de persoane au apelat la ambulanţă de Paşte Un număr de 148 de persoane din judeţul Mehedinţi au solicitat în zilele de Paşte asistenţă medicală de urgenţă, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumbrăvica Florescu.
Mehedinţi: Cadrele medicale, timp de trei zile în grevă japoneză Cadrele medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin au intrat, luni, în grevă japoneză, a declarat pentru AGERPRES vicepreşedintele Colegiului Medicilor din Mehedinţi, dr. Radu Iman.