Cele mai citite
 


Primul deces provocat de gripa porcină în India
luni, 3 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Gripa porcina
 

New Delhi, 3 aug /Agerpres/ - India a înregistrat luni primul deces provocat de virusul gripei A(H1N1) în cazul unei adolescente de 14 ani din oraşul Pune, în vestul ţării, au anunţat mass-media indiene, informează AFP.

Fata a fost internată în spital la data de 27 iulie, la şase zile după ce s-a simţit rău, potrivit surselor citate.

Adolescenta a fost plasată la terapie intensivă la 29 iulie şi în următoarea zi s-a confirmat că suferea de gripă porcină. AGERPRES/(Violeta Gheorghe)

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Al doilea caz de AH1N1 confirmat şi un pacient cu bronhopneumonie severă decedat în judeţ În judeţul Suceava s-a confirmat un al doilea caz de gripă porcină din acest an, la o femeie în vârstă de 40 de ani, se arată într-un comunicat remis AGERPRES, joi, de adjunctul DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.
Vrancea: Trei cazuri de gripă porcină, confirmate în judeţ Trei cazuri de gripă porcină AH1N1, semnalate la bolnavi din municipiul Focşani , oraşul Odobeşti şi comuna Baloteşti, au fost confirmate, luni, de conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea.
Hunedoara: Primul caz de gripă porcină descoperit în judeţ Un bărbat de 53 de ani, din oraşul Călan, a fost diagnosticat cu gripă porcină, virusul AH1N1 fiind identificat în urma probelor prelevate de la bolnav şi analizate în laboratorul Institutului Cantacuzino, a informat marţi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
Mircea Badea nu are gripă porcină Mircea Badea nu este infectat cu virsul AH1N1 şi va apărea pe postul Antena 3, marţi seara, în emisiunea sa 'În gura presei', potrivit blogului său personal.
Gripă porcină: Baxter aşteaptă să poată distribui primele vaccinuri Washington, 6 aug /Agerpres/ - Laboratorul farmaceutic american Baxter a anunţat miercuri că a terminat în iulie producţia sa de prime loturi de vaccinuri contra virusului A(H1N1) responsabil de gripa porcină.
India confirmă primul deces provocat de gripa porcină New Delhi, 4 aug /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii indian a confirmat marţi primul deces provocat în ţară de virusul gripei porcine, cel al unei eleve de 14 ani, relatează AP.