Cele mai citite
 


Mexicul a retras carnea din dieta sportivilor săi pentru a evita dopajul cu clenbuterol
joi, 21 iulie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mexicul a retras carnea din dieta sportivilor săi pentru a evita dopajul cu clenbuterol, în urma adoptării unor noi măsuri de control, a anunţat marţi Comisia Naţională a Sportului (Conade), informează agenţia EFE.
Într-un comunicat de presă, Conade a precizat că preparatele pe bază de carne au fost eliminate temporar din alimentaţia sportivilor întrucât există "deplina certitudine" a unei legături între dopaj şi alimentele consumate.
Conade a adăugat că această decizie este o consecinţă a unei "preocupări sanitare" pentru prezenţa cărnii contaminate în această ţară.
AGERPRES (Vlad Constantinescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dieta cu preparate chinezesti! Stiati ca ... Bucataria chinezeasca este aproape vegetariana, folosind produse animale doar in proportie de 20% si acestea doar pentru a da gust preparatelor!
DIETA PENTRU SANATATEA RINICHILOR Dieta este un component important al starii de sanatate. Educatia nutritionala cat si bunele obiceiuri alimentare sunt esentiale in mentinerea starii de sanatate. O dieta corecta si sanatoasa contribuie substantial la prevenirea bolilor si a mortii premature.
Alimentatia in diabetul zaharat de tip 1 (insulino-dependent) Diabetul zaharat este boala care se manifesta prin hiperglicemie, adica prin cresterea concentratiei de zahar din sange peste limita normala. Diabetul zaharat de tip 1 (insulinodependent) se caracterizeaza prin incapacitatea bolnavului de a supravietui fara injectarea unei doze zilnice de insulina...
Alimentaţia după post După o perioadă lungă de post (ca aceea dinaintea Sărbătorilor de Paşte si Craciun), tubul digestiv şi glandele anexe acestuia sunt nepregătite să facă faţă unei alimentaţii excesive şi indigeste, a declarat pentru AGERPRES dr. Raluca Vişan, medic nutriţionist la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor...
OPINIA NUTRIŢIONISTULUI: Alimentaţia corectă pentru copii Copiii sunt audienţa cea mai importantă când vorbim de alimentaţie, pentru că o dietă echilibrată este esenţială pentru creşterea şi dezvoltarea lor normală şi pentru că la această vârstă ei îşi formează şi definesc obiceiurile alimentare pe care le vor urma de-a lungul vieţii.
OPINIA NUTRIŢIONISTULUI Alimentaţia în perioada examenelor Există o strânsă legătură între randamentul cerebral şi calitatea alimentelor ingerate, în special în perioadele în care organismul este supus unui stres psihic suplimentar, susţin nutriţioniştii.